Anahtar Kelimeler: Esnafları dolaştılar

Esnafları dolaştılar

Esnafları dolaştılar

Esnafları dolaştılar

AK Parti´den esnaf çıkarması

Seçim çalışmalarını soluk almadan sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası ve Kırıkkale Servisçiler Esnaf Odası´nı ziyaret ederek oda üyelerinin yaşadıkları sıkıntıları dinlediler.

SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER

Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gencer ve Kırıkkale Servisçiler Esnaf Odası Behsat Yerlikaya ziyaretten duydukları memnuniyetti dile getirdiler. Oldukça samimi bir sohbet içerisinde geçen ziyarette Akçay ve Öztürk, Oda Başkanlarına 1 Kasım´da vereceğiniz destekle meclise 3 milletvekili ile güçlü gidip yaşanan sıkıntıların giderilmesi için çalışacaklarını belirttiler.

SOHBET ETTİLER

Oda ziyaretlerinin ardından Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Doğu Caddesi esnaflarını ziyaret ederek esnaflarla sohbet ettiler. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Doğu Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldiler. Esnaflarla ve yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Öztürk, yoğun ilgiyle karşılanmaları gözlerden kaçmadı. İl Başkanı Akçay ve Öztürk, esnaflarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulundular.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı