Anahtar Kelimeler: Esnafla Kahvaltı Yaptılar

Esnafla Kahvaltı Yaptılar

Esnafla Kahvaltı Yaptılar

Esnafla Kahvaltı Yaptılar

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında bir dakika boş durmadan vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek destek istiyorlar.

 

Sorunları Dinlediler

Oldukça yoğun bir gün geçiren Akçay ve Köksal, sabah saatlerinde Cumartesi kapalı pazarında pazarcı esnafını ziyaret ederek sohbet ettiler. Öğle saatlerine kadar pazarcı esnafını dolaşan ve dertlerini dinleyen Akçay, Köksal ve Öztürk, pazarcı esnaflarının ve vatandaşların dertlerini dinlediler. Sabahın erken saatlerinde Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan İba tarafından pazarcı esnafıyla kahvaltı organize edilerek tüm pazarcıların sorunlarını dinlediler.

 

Sohbet Ettiler

Akçay ve Köksal pazarcı esnafı sonrası Millet Caddesi üzerinde bulunan esnafları, Ardiyeciler Sitesi esnaflarını ve minibüsçü esnaflarıyla bir araya gelerek sohbet edip destek istediler. Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer'in öncülüğünde gerçekleşen toplantıda minibüsçülerle uzun süre sohbet eden Akçay ve Köksal, minibüsçülerin yaşadıkları sorunları not edip çözüm bulunması için harekete geçeceklerini belirttiler.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli