Anahtar Kelimeler: Esnaf gezileri kesmeden devam

Esnaf gezileri hız kesmeden devam

Esnaf gezileri hız kesmeden devam

Esnaf gezileri hız kesmeden devam

Esnaflarla sohbet ettiler

Esnaf gezilerine yoğunluk veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Bakalar Caddesi Menderes Caddesi ve Doğu Caddesini ziyaret ederek esnaflarla hasbıhal ettiler.

SOHBET ETTİLER

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Ramazan Can Zafer Caddesi ve Ankara Caddesini ziyaret ettiler. Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir de Menderes Caddesi ve Bankalar Caddesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldiler. Esnaflarla ve vatandaşlarla da sohbet eden İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları yoğun ilgiyle karşılanmaları gözlerden kaçmadı. İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları, esnaflarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulundular. Akçay, Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri anlattı. Akçay, ?Yaptığımız bu ziyaretlerle bu hizmetleri tekrar hatırlatıp Türkiye´nin o karanlık günlere dönmemesi için destek istiyoruz´ dedi.

ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Ziyaretlerde esnaflar Ak parti adaylarına tam destek verirken Mebat İnşaat İşletme Yetkilisi Yaşar Ulusoy  ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ulusoy ziyarette yaptığı konuşmada, ? ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kırıkkale´de de adaylarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz 1 Kasım seçimleri Kırıkkale ve ülkemize hayırlar getirsin inanıyorumki Kırıkkale´de en iyi sonuç alınacaktır? ifadelerini kulandı. AK Parti adayları Pazar günü de partinin Ankara´da açıklanan seçim beyannamesi toplantısına katıldılar. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli