Anahtar Kelimeler: Eski depo yenilendi

Eski depo yenilendi

Eski depo yenilendi

Eski depo yenilendi

 

Belediye yeniledi

Sulakyurt Belediyesi yaz harekatı başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdiklerini belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Çok şükür yokluklar içerisinde sorunlara bir bir el atıyoruz. 2008 de miadı dolup yenilenmesi gereken, umursanmayan su depomuzu da tadilattan geçirerek daha kullanışlı ve hijyenik hale getirdik? diye konuştu.

ÇÖPLÜK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Sulakyurt Belediyesi ilçenin sorunlarına bir bir el atarak çömüze kavuşturuyor. Mazeret üreten değil, kısıtlı imkanlara rağmen hizmet üreten belediye prensibini kendisine ilke edilen Sulakyurt Belediyesi ilçenin çöp sorununa da çözüm getirdi. Önümüzdeki 2 yıllık süre zarfında Sulakyurt´un çöp konusunda bir sorun yaşanmayacağını müjdeleyen Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Eski çay yeri ıslah edilerek katı atık alanına çevrildi. Eski çöplüğü ıslah ettik. Alanda düzenleme yaptık. İlçemizin önümüzdeki 2 yıllık süre zarfında çöp konusunda bir problem yaşanmayacağını düşünüyoruz? ifadesini kullandı.

MİADINI DOLDURMUŞTU

Başkan Bildik ?Yokluklar içerisinde Sorunlara bir bir el atıyoruz. 2008 de miadı dolup yenilenmesi gerekip umursanmayan, 30 yıllık su kuyusu bulunan binaya insan girmeye korkuyor ve dere yatağında istinat duvarı selden etkilenmiş her yağmur yağdığında, pompalara bir şey olmasın, sel basmasın diye dua ediyorduk. Su deposunun bakım ve onarımı yapıldı. İlçemizin su ihtiyacını karşılayan su deposu hijyenik hale getirilerek su verilmeye başlandı. Allaha şükür bu sorunun da üstesinden geldik? sözlerine yer verdi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Belediye olarak tüm sorunlara ve ilçenin ihtiyaçlarına el attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Bildik ?İlçemize kazandırmayı planladığımız halı saha yapımı hızla devam ediyor. Sulakyurtlu işadamı Mehmet Kocaaslan ile yaptığımız görüşme olumlu geçti. Hayırsever işadamımız Halı sahanın etrafının çimlenmesi ve tel örgüsünün yapımını üstlendi. Hiç para almadan bu hizmetleri yerine getirecek? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli