Anahtar Kelimeler: hapse girdi ortada kaldı

Eşi hapse girdi, ortada kaldı?!

Eşi hapse girdi, ortada kaldı?!

Eşi hapse girdi, ortada kaldı?!

Nikahsız evlilik sorun oldu!

Kırıkkale´de küçük yaşta kızla nikahsız birlikte yaşadığı için hakkında dava açılan Y.G. hapis cezasına çarptırıldı. Y.G.´nin nikahsız eşi "Zor durumda ve ortada kaldık" dedi.

EŞİ HAPSE GİRDİ!

Kırıkkale´de küçük yaşta kızla nikahsız birlikte yaşadığı için hakkında kamu davası açılan 27 yaşındaki Y.G. altı yıl hapis cezasına çarptırıldı. 12 gün önce cezaevine giren Y.G.´nin nikahsız eşi 17 yaşındaki F.Ç., "Ben şikayetçi olmadım. Kendi rızamla evlendim. Kayınvalidem fiziksel, kayınpederim görme engelli. Eşim çalışıp bize bakıyordu. Zor durumda ve ortada kaldık." dedi. Kırıkkale´de ailelerinin rızası olmadan iki yıl önce kaçarak evlenip, imam nikahı kıydırdıklarını belirten F.Ç., ailelerinin şikayetçi olmamasına rağmen açılan kamu davası sonucu eşinin suçlu bulunduğunu ve 12 gün önce cezaevine girdiğini söyledi. Kırıkkale´nin Kaletepe Mahallesi´nde eşinin ailesi ile birlikte kaldığını belirten F.Ç., "Ben de şikayetçi değilim. Şu anda çok mağdur durumdayım.

"HİÇBİR GELİRİMİZ YOK"

Kayınpederim ve kayınvalidem ile kalıyorum. Hiçbir gelirimiz yok. Kayınvalidem fiziksel, kayınpederim görme engelli. Eşim çalışıp bize bakıyordu. Eşim de cezaevine girince zor durumda ve ortada kaldık. Kanun, küçük yaşta evlenenler, yani bizlerin mağdur olmaması için çıkarılmış, ama şu anda daha çok mağduruz." dedi. Eşinin altı yıl ceza aldığını belirten F.Ç. bu süre içinde kendilerine bakacak birilerinin olmadığını belirtirken, "Eşimi çok seviyorum. Bana şiddet falan da uygulamadı. Üç ay sonra resmi nikah tarihi alacağız. Eşimin bir an önce çıkarılmasını ve yanıma dönmesini istiyorum." diye konuştu.

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli