Anahtar Kelimeler: Erol Mutlu onlar mutsuz

Erol Mutlu, onlar mutsuz!

Erol Mutlu, onlar mutsuz!

Erol Mutlu, onlar mutsuz!

Vatandaş Mutlu´ya tepkili!

Kırıkkale Belediyesi´ne dışarıdan dahil olan ve göreve başladığı günden bu yana sık sık kendisi ile ilgili şikayetler gelen Başkan Vekili Erol Mutlu Bakır´la ilgili tepkiler artık ayyuka çıkmış durumda.

BUNDA KEYİF Mİ ALIYOR?

İddiaya göre, Bakır, Halk Günü toplantılarında ilk günlerden bu yana kendisine sürekli talep, istek ve bazı şikayetlerle gelen vatandaşları sık sık azarlıyor. Yaptığı işin çok yorucu olduğundan, vatandaşla uğraşmanın zorluğundan bahsettiği ileri sürülen Bakır´ın personelle de gerginlikler yaşadığı iddia ediliyor. Disiplin adı altında personeli ezmeye çalıştığı, baskı ve mobbing uyguladığı öne sürülen Bakır´ın budan keyif aldığını bile öne sürenler var.

AŞAĞILAYICI TAVIR!

Halk Günü etkinliklerinde bir ara bu konu yine gündeme gelirken, Bakır´ın sahte gülümseme ile objektiflere görüntü ve adeta poz vermeye çalıştığı konuşuluyor. Disiplin anlayışının sadistçe olduğundan bahsedilen Erol Mutlu Bakır´ın garip bir kompleks içinde olduğu hem vatandaşları hem de personeli zaman zaman anlaşılmaz ifadeler ve biçimde aşağılayıcı tavır takındığı kaydediliyor.

KULAĞI BÜKÜLMELİ!

Mutlu Bakır´ın bu tutumu meclis üyelerinin de tepkisini çekiyor. Zaman zaman konuyla ilgili şikayetler meclis üyelerine de yansıyor. Meclis üyelerinden bazılarının konuyla ilgili olarak Mutlu Bakır´ın kulağını çekmeye yönelik girişime hazırlandıkları söyleniyor. Hem vatandaşın ve hem de personelin sabrını artık iyice taşıran Mutlu Bakır´a personel tarafından darp etmeye kadar varacak durumların yaşanabileceği ileri sürülüyor. Bu yüzden duruma bir an önce müdahale edilmesi ve Bakır´ın kulağının bükülmesi öneriliyor.



tarafsız
27.10.2016 01:07:09
Kırıkkale belediyesi anca çiçek dikiyor bunu facebook sayfasına koyuyor hizmet gibi kırıkkale göç veriyor başkan bu duruma müdahele etmezse kırıkkale sadece merkezden oluşacak nasıl mı ilçelerde nüfus kalmayınca nolacak bir tek merkez ilçesi ile illik özelligini kaybedecek ilçe gibi olacak

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false