Anahtar Kelimeler: Engelsiz düğün

Engelsiz bir düğün

Engelsiz bir düğün

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Destekleme Derneği, tarafından “Engelsiz yaşam doğal ortam” birlik beraberlik kültür şöleni düzenledi.

RENKLİ BİR DÜĞÜN

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Destekleme Derneği, tarafından  “Engelsiz yaşam doğal ortam” birlik beraberlik kültür şöleni düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı şölende engelli kızlar hayalleri olan gelinliklerini, erkekler ise polis ve asker kıyafetleri giydi. Şölende mutluluk ve gözyaşı bir arada yaşandı.

6 KIZ GELİNLİKT GİYDİ

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Destekleme Derneği tarafından ‘Engelsiz Yaşam, Doğal Ortam, Birlik ve Beraberlik Kültür Şöleni’ düzenlendi. Engelsiz Çınar Cafe’de düzenlenen şölende en büyük hayali gelinlik giymek olan 6 engelli genç kıza temsili düğün yapıldı. Sazlı, sözlü gerçekleştirilen düğün töreninde gelinlik giyen Damla Erdilan, Melike Bozbıyık, Zehra Ünal, Kübra Gökkurt, Sibel Gürsoy ve Burcu Gülcü gönüllerince eğlendi. 

DUYGUSAL BİR ORTAM

Duygusal anların yaşandığı düğün töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, “Burada geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ‘Engelsiz Yaşam, Doğal Ortam, Birlik ve Beraberlik Kültür Şöleni’ni bu yılda devam ettiriyoruz. Amacımız burada birlik ve beraberliğimiz pekiştirmek ve hasbihal etmektir. Biz bunu çok önemsiyoruz. Engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Bunlar çok özel insanlardır. 6 genç kızımızın hayallerini gerçekleştirdik. Bundan dolayı da mutluyuz” diye konuştu. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli