Anahtar Kelimeler: Engellileri dinledi

Engellileri dinledi

Engellileri dinledi

AK Parti Konya Milletvekili, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Özdemir, Kırıkkale'yi ziyaret etti. Şehirde sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Özdemir, vatandaşlarla sohbet etti.

 

ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Özdemir'e eşlik etti. Kaplan yaptığı açıklamasında" Konya Milletvekilimiz, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız EKM Başkanımız Sn. Hacı Ahmet Özdemir’i Kırıkkale İl Başkanlığımızda misafir edip EKM, ŞKM ve YKM Başkanlarımız ile beraber yaptığımız ve yapacağımız programlar hususunda istişare gerçekleştirdik. Akabinde şehit, yaşlı, engelli ailelerini ve tüm engelliler derneğini ziyarette bulunduk.''dedi.

DERNEK ZİYARETİ

Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç'ta Özdemir'i dernek binasında ağırladı. Erkoç yaptığı açıklamasında "AK Parti Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Hacı Ahmet Özdemir bey ve beraberinde il başkanı Mustafa Kaplan bey ve yönetim kurulu üyeleri 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Tüm Engelliler Derneğimizi ziyaret ederek bizlerle Hasbihal ettiler. Sorun ve önerilerimizi kendilerine ileterek sorularımıza birinci ağızdan cevap bulma Fırsatı bulduk.  Bu nazikane ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz''dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false