Anahtar Kelimeler: güzelini seçtiler

En güzelini seçtiler

En güzelini seçtiler

Kırıkkale´de düzenlenen ‘Kuzu ve Oğlak Güzellik Yarışması´ renkli görüntülere sahne oldu.

YARIŞMA YAPILDI

Kırıkkale´de düzenlenen ‘Kuzu ve Oğlak Güzellik Yarışması´ renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından ‘Kuzu ve Oğlak Güzellik Yarışması´ düzenledi. Tarım Fuarında düzenlenen yarışmada yetiştiriciler kuzu ve oğlaklarını süsleyerek, jüriye sundu. Sahiplerince süslenen buzağı, kuzu ve oğlaklar tek tek jüri önünden geçirildi.

ÖDÜL VERİLDİ

Kuzu güzellik yarışmasında birinci olan Keskin ilçesinden İsmail Salış´a kırkım makinesi, ikinci olan Balışeyh ilçesinden Mesut Mert Özçam kepenek (Çoban Keçesi), üçüncü olan yarışmacı Yahşihan ilçesinden Nuri Doğan´a 400 lira para ödülü, dördüncü olan Merkez Samed Kaplan ise kuzu tartım aleti hediye edildi.

İSTİŞARE YAPTILAR

Oğlak güzellik yarışmasında ise birinci olan Samed Kaplan´a kırkım makinesi, ikinci olan Balışeyh ilçesinden Fatih Demirdağ kepenek (Çoban Keçesi), üçüncü olan yarışmacı Mustafa Okatan 400 lira para ödülü, dördüncü olan Balışeyh ilçesinden Sinan Öcal ise kuzu tartım aleti hediye edildi. Birlik Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy fuar alanında yetiştiriciler ile bir araya gelerek küçükbaş hayvancılık sorunu, problemleri ve çözümleri hakkında istişare de bulundular. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli