Anahtar Kelimeler: teşkilatı istemiyor!

En faal teşkilatı istemiyor!

En faal teşkilatı istemiyor!

Partide krize neden oldu!

Kadın Kolları dışlanıyor mu?

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı, İl Teşkilatı ile sorun yaşıyor. İl Başkanlığının en faal birimi olan Kadın Kolları’nın dışlanmaya çalışıldığı öne sürülüyor.

ŞİKAYET ETMİŞLER

AK Parti’de il başkanı ve teşkilatının değiştiği günden bu yana fark yaratan herhangi bir çıkış olmazken, şimdi de teşkilatlarla sorunlar baş gösterdi. Değişikliğin ilk gününden bu yana Kadın Kolları’nı değiştirmeyi amaçlayan İl Başkanı Mustafa Kaplan bu amacına ulaşamazken, şimdi bu konunun tekrar gündeme geldiği ileri sürülüyor. İl yönetiminin yönlendirmesi doğrultusunda kadın kollarından bazı isimlerin Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök’ü genel merkez yönetimine şikayet ettiği iddia ediliyor.

ÇİRKİN BİR GİRİŞİM

Genel merkezden gelen Kadın Kolları yöneticilerine teşkilattaki bazı kadınların İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın yönlendirmesi ile Nebahat Erkök’le uyumlu şekilde çalışamadıkları ve il başkanı ile yönetiminin de aynı sorunu yaşadığı şeklinde şikayette bulundukları kaydediliyor. Genel Merkez’de güçlü bir isim olan Nebahat Erkök’ü görevden aldıramayan ve istifa ettiremeyen yönetimin şimdi de “çirkin” bir karalama ile “uyumlu çalışamadıkları” söylemiyle yıpratma gayretinde oldukları belirtiliyor.

BUNUN SEBEBİ NE?

Kırıkkale Kadın Kolları Teşkilatı İl Başkanlığında en faal birim olarak görülüyor. Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök Kırıkkale’de tüm partiler içinde en faal kadın ve en faal teşkilat başkanı olarak biliniyor. Bu kadar faal çalışma neticesinde il teşkilatının gölgede kaldığı ve silik durumda olduğu için faal durumdaki Kadın Kolları Teşkilatı ile mücadele içine girdiği ileri sürülüyor.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli