Anahtar Kelimeler: Emeklilerde kongre heyecanı

Emeklilerde kongre heyecanı

Emeklilerde kongre heyecanı

Emeklilerde kongre heyecanı

Kongreye gidiyorlar

TÜED Kırıkkale Şubesi olağan genel kurul toplantısı 6 Eylül´de yapılacak. Dernek başkanı Basri Keskin üye sayısının son aylarda daha fazla arttığını belirterek kongreye katılımın beklenenden çok fazla olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

EMEKLİLER KONGREYE GİDİYOR

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi 21´nci olağan genel kurul toplantısı 6 Eylül´de yapılacak. Kırıkkale Belediyesi Kızılkanat Düğün Salonunda yapılacak. Kırıkkale´nin en çok üyeye sahip derneği olan Emekliler Derneğinde üye sayısının son günlerde daha da artığını söyleyen derneğin emektar başkanı Basri Keskin 20 yıllık deneyimi ile dernek yönetimi ve üyelerin yanında değer sevil toplum kuruluşları ve il idarecilerinin sürekli takdirini kazanırken derneğin Kırıkkale´de her yönüyle örnek bir dernek olmasını sağladı.

HERKESİ KONGREYE DAVET ETTİ

Kırıkkale´nin en eski ve en tecrübeli dernek başkanı olan Basri Keskin 20 yıllık başkanlığı sürecinde önemli çalışmalara imza attı. Özellikle emeklilerle ilgili alınan kararların hemen tümünde katkısı oldu. Derneğin üst kademesiyle sürekli koordineli çalışarak Kırıkkale´deki üyelerin her konuda yanında oldu. Tüm siyasi partilere aynı mesafede olarak özellikle belediye başkanlarına yakın olarak fikirleriyle de yardımcı oldu Son olarak TOKİ ile yapılan anlaşmanın hayata geçirilmesinde büyük emeği bulunan Basri Keskin bu çalışmanın da bir sonucu olarak son aylarda üye sayısının bir hayli yükseldiğini söyledi. Keskin 6 Eylül´de yapılacak kongreye tüm üyelerin ve Kırıkkale´deki tüm sivil toplum kuruluşları ile il yöneticilerinin davetli olduğunu kaydetti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli