Anahtar Kelimeler: Emekliler TOKİ bekliyor

Emekliler TOKİ´yi bekliyor

Emekliler TOKİ´yi bekliyor

Emekliler TOKİ´yi bekliyor

Emeklinin gözü TOKİ´de

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı ALİ Rıza Kamanlı, TOKİ tarafından emekliler için yaptırılacak olan konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. Kamanlı, ?TOKİ tarafından yaptırılacak olan konutlar için ihalelerin yapılacağı tarihi bekliyoruz? dedi.

HAYAL KIRIKLIĞI OLMASIN

TOKİ tarafından Çullu-Yuva Mahallesi civarında bulunan arsaya yapılması planlanan konutlar için emekliler gün sayıyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı ALİ Rıza Kamanlı, ?Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale ilimizde de evi olmayan dar gelirli emeklilerimize TOKi idaresince ucuz konut yapılacağı duyurulmuştu. 2015 yılından beri herhangi bir gelişme olmadığı gibi binlerce emekli hayal kırıklığına uğramıştır? dedi.

GİRİŞİM YAPILMADI

Kamanlı, ?2015 yılında TOKİ´nin böyle bir duyurusuna istinaden Çullu yolunda 124.000 metre kare arsayı bu amaç için ayırmış olup buna rağmen TOKİ´den bir girişim yapılmamıştır. Bizim dernek olarak da ihtiyacı olanları tespit edip, ilgili makamlara bildirmemiz dışında yaptırım gücümüz yoktur. Şehrimizin yöneticileri, bu aşamadan sonda işin takip edilip binlerce emeklimizin hayallerinin gerçekleşmesine sizler yardımcı olacaksınız. Bu konu ile ilgili ve yetkililerden önemle ricamızdır? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli