Emekliler için Umre anlaşması

Emekliler için Umre anlaşması

Emekliler için Umre anlaşması

Kolaylık sağlanacak

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, emekliye Hac ve Umre´de kolaylıklar sağlanacağını dile getirdi.

BİN 300 TL İNDİRİM

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından İpekçi Turizm şirketi ile görüşmeler neticesinde ekonomik sıkıntıları olan Dernek üyelerine ekonomik kolaylık sağlamak maksadıyla 23 Şubat 2017 tarihinde yapılacak olan hac kura çekilişinde isimleri çıkan üyelere Diyanet işlerinin belirlediği hac fiyatlarından bin 300 TL indirim yapılacağı belirtildi.

36 AY TAKSİT İMKANI

Şube Başkanı Aytekin, ?Kayıt yapıldıktan sonra hacca gidene kadar ödemeleri tamamlamaları gerekmekte olup ödemesini yapamayanlar için ödeme durumuna göre taksitlendirme yapılacaktır. Ayrıca yine derneğimiz üyelerinin Umre yolculuklarında da İpekçi Turizm şirketi tarafından yüzde 20 indirim yapılacaktır. Ödemelerde ise 5 ila  36 ay arasında taksit imkanı sağlanacaktır. Konuyla ilgili olarak Hacca ve Umreye gitmek isteyen Emekli üyelerimizin Derneğimize gelerek kendilerine geniş açıklamalar yapılacaktır. Emeklilerimizin bilgilerine sunulur? dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu