Anahtar Kelimeler: Elitaş seçime geldi

Elitaş seçime geldi

Elitaş seçime geldi

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir birlikte Kırıkkale’ye çalışma ziyaretinde bulundu.

 

 

ELİTAŞ KIRIKKALE’YE GELDİ

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir birlikte Kırıkkale’ye çalışma ziyaretinde bulundu. Elitaş ve Keşir, Ak Parti İl Başkanlığında teşkilatı ve belediye başkan adaylarıyla bir araya gelerek il genel ve belediye meclis üyelerinin belirlenmesi noktasında görüş alışverişinde bulundular.

 

ÇALIŞMA DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Genel Başkanvekili Yardımcısı Hacı Turan ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf İbiş Kırıkkale’ye ziyarette bulundular. Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığında teşkilat yöneticileri, merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla bir araya gelen Ak Parti kurmayları yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

MECLİS ÇALIŞMASI

İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesi noktasında görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş “Kırıkkaleli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak, Gerçek Belediyeciliğimize yakışır hizmet siyasetini sürdürecek adaylarımızı milletimizin takdirine sunmakta kararlıyız. Tüm Kırıkkaleli kardeşlerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı