Anahtar Kelimeler: Ekonomiye zarar veriyor

?Ekonomiye zarar veriyor?

?Ekonomiye zarar veriyor?

?Ekonomiye zarar veriyor?

Kaçak sigara uyarısı!

Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurttan, ekonomiye büyük zarar veren kaçak sigara satışının önüne geçilmesini istedi.

ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

Oda başkanı Yurttan gündemden düşmeyen sigara ve akaryakıt kaçakçılığı nedeniyle devletin milyarlarca lira vergi kaybına uğradığını söyleyerek, kaçakçılığı önlemek amacıyla devletin sürekli yeni tedbirleri hayata geçirdiğini fakat kaçak sigara satışının önüne geçilemediğini dile getirdi. Kaçakçılığa karşı herkesin daha da hassas olması gerektiğinin altını çizen Başkan Yurttan, el birliğiyle kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyerek, ?Kaçak sigara alanda satanda vatan hainidir. Bunun için Kırıkkale halkımızdan bu konu da duyarlı olmasını istiyoruz.?

DUYARLI OLUNMALI

?Kaçak sigara alımlarında kendi paramız ile PKK´ya kurşun alıyoruz´ diyen Yurttan, Kırıkkale halkından bu konu noktasında daha da duyarlı olmasını istedi. Yurttan, ?Aldığımız her bir paket sigara PKK´ya mühimmat olarak gidiyor. Ne olur bu konuda biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor? diye sitem etti.



adnan uygun
8.01.2017 13:07:18
o zaman 1 liralık sigarayı vatandaşa 10 liraya satıp atandaşı kaçakçının kucağına itmeyeceksın

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli