Anahtar Kelimeler: Eğitim aracı Kırıkkale

Eğitim aracı Kırıkkale´de

Eğitim aracı Kırıkkale´de

Eğitim aracı Kırıkkale´de

?Hedef olma, hedefsiz kalma?!?

Uyuşturucu ile mücadele konusunda interaktif eğitim sağlayan ?Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi´ Eğitim TIR´ı iki gün boyunca Kırıkkale´de olacak.

KIRIKKALE´YE GELDİ

Uyuşturucu ile mücadele konusunda interaktif eğitim sağlayan ´Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi´ Eğitim TIR´ı iki gün boyunca  Kırıkkale´de olacak. Narkotik Eğitim TIR´ı  Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda hizmet sunmaya başladı. TIR´ın ilk misafirleri şehirdeki liseler oldu. Öğretmenleri öncülüğünde gruplar halinde ziyarette bulunan öğrencilere uyuşturucunun kötü etkileri uygulamalar üzerinden anlatıldı ve eğitimciler tarafından bu alışkanlığın edinilmesi yollarına dair uyarılarda bulunuldu.

FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Düzenledikleri eğitim ve farkındalık faaliyeti hakkında açıklamalarda bulunan  Narkotik Uzmanı Yücel Salatan, " İstanbul Emniyeti  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nün ´Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi´ kapsamında geliştirilen  Narkotik Eğitim TIR´ınının içerisinde 12 tane dokunmatik, işitsel ve görsel olarak hazırlanmış ekranımız var. Kişi ekranın başına geldiğinde uygulama onu zaten yönlendiriyor. Madde kullanımının zararlarını öğreniyor. 7´den 77´ye kadar herkese hitap edebilecek şekilde uygulamalarımız var. İki gün boyunca bu ildeyiz, inşallah en fazla kişiye ulaşmak amacını taşıyoruz. Eğitim Tırı ile tüm ülkeyi dolaşıyoruz" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli