Duyanlar duymayanlara söylesin!

Duyanlar duymayanlara söylesin!

Duyanlar duymayanlara söylesin!

 

İlçe ve beldelerde büyük ilgi

MHP'nin ilçe ve belde

çıkarması sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının ilçe ve beldelere yönelik ziyaretleri devam ediyor. Adaylar dün de Karakeçili ilçesi, Hacılar ve Karaahmetli beldelerini ziyaret etti.

İlçe ve belde ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe, belde ve köylere yönelik geziler yapan adaylar dün da Karakeçili ilçesi, Hacılar ve Karaahmetli beldelerini ziyaret etti. Üç ziyarette de MHP adayları Seyit Ahmet göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol'a ilgi bir hayli yüksek oldu. Özellikle Hacılar ve Karakeçili ilçesinin MHP'li adaylara ve partililere gösterdiği ilgi dikkate değer bulundu.

İlgi çok yüksek

Ziyaretler konusunda açıklamalarda bulunan Halil Öztürk, Karakeçili AKP`ye bugüne kadar verdiği desteğin karşılığını alamadığını ifade etti. MHP iktidarını samimiyetle bekliyorlar” dedi. Aynı durumun Karaahmetli içinde geçerli olduğuna işaret eden Öztürk, Hacılar beldesinde gördükleri ilgi için de Hacılar bizimle iktidara koşuyor. Duyanlar duymayanlara söylesin lütfen” dedi. Öztürk ve diğer adaylar ilçe ve belde sakinlerine ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false