Anahtar Kelimeler: DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN!

DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN!

DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN!

DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN!

Vali Kolat uyardı! 

Kırıkkale Valisi Ali Kolat vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Valiliğin adını vererek özellikle firmaları ve işadamlarını aranan kişilere itibar edilmemesi gerektiğin söyleyen Kolat, vatandaşların arandığı zaman bu kişi veya kişilere itibar etmemesi gerekli” diye konuştu.

VALİ İSMİNİ KULLANIYORLAR

Kırıkkale Vali Ali Kolat vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Kolat Yaptığı açıklamada, Son dönemde kötü niyetli bazı şahısların Valiliğin adını vererek özellikle firmaları ve işadamlarını aradığı, bu kişilerden çeşitli adlar altında (tekerlekli sandalye, vb.) verdikleri banka hesabına belirli miktarlarda para yatırmalarını istedikleri ve bu şekilde vatandaşlarımızı dolandırmaya yönelik teşebbüste bulundukları yönünde duyumlar alınmış ve tespitler yapılmıştır” ifadeleri kulandı.

HEMEN 155'İ ARAYIN

Vatandaşları bu taleple arandığı zaman 155 veya 224 25 25-26 numaralarını aramalarını isteyen Vali Kolat, Valiliğimizin adı kullanılarak yapılan bu tür taleplere vatandaşlarımızın itibar etmemesi, olası durumların Kırıkkale Valiliği (0318 224 25 25-26), İl Emniyet Müdürlüğü (155) veya İl Jandarma Komutanlığına (156) en kısa sürede bildirilmesi ve vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu konuda dikkatli ve duyarlı olunması gerekli” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false