Anahtar Kelimeler: Diriliş setini ziyaret ettiler

Diriliş setini ziyaret ettiler

Diriliş setini ziyaret ettiler

Diriliş setini ziyaret ettiler

Diriliş Karakaçeli'ye gelecek

TRT'nin reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin bu haftaki konukları Karakeçililer oldu. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan diziye Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, meclis üyeleri ile birlikte özel davetli olarak katıldı.

Başkan dizi setine gitti

Kayı Boyundan olan Karakeçililer TRT'de Yayınlanan Diriliş dizisine özel olarak davet edildi. İstanbul Riva'ya kurulan 30 bin metrekarelik platoya davet edilen Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve meclis üyeleri Kırıkkale'yi ve Karakeçiliyi başarılı bir şekilde temsil ettiler. Filmin setinde oyuncular ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik; Karakeçili olarak bizleri bugün buraya davet eden yapımcılara ve oyunculara teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin olduğu gibi Karakeçili içinde Diriliş dizisinin bizim için önemli ve ayrı bir yeri var. Gerçekten gelecek nesillerimiz için güzel bir dizi çekiliyor. Emeği geçen oyuncularımıza, yapımcılara teşekkür ediyoruz. Hakikaten geç kalınmış bir dizi. Bugün burada ayrıca TRT yönetimini de teşekkür etmek istiyorum böyle güzel bir diziyi bize kazandırdıkları için” diye konuştu.

Kilim hediye edildi

Kendilerine yapılan ziyaretten ötürü son derece memnun olduklarını ifade eden Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Yaptığımız işin zor ama güzel bir iş olduğunun farkındayız. Bugün buraya gelerek bizleri mutlu eden Belediye Başkanımız değerli kardeşimiz Hüseyin Özçelik'e ve Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah izin verirse Karakeçiliye gelerek burada bir bölüm çekilmesi için de gerekli çalışmaları yapacağız” dedi. Bozdağ dizinin senaryosu hakkında da katılımcılara bilgiler verdi. Ziyaretin anısına Diriliş Ertuğrul ekibine Karakeçili bayanlar tarafından el emeği göz nuru kilim hediye edildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli