Anahtar Kelimeler: Dernekleri ziyaret ettiler

Dernekleri ziyaret ettiler

Dernekleri ziyaret ettiler

Dernekleri ziyaret ettiler

Milli İttifak'ın Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Kırıkkale Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ettiler.

 

Gazilere ziyaret

İlk ziyaret Gaziler Derneği'ne yapıldı. Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal dernek hakkında bilgi verdi. Daha sonra milletvekili adayları sorunları sıkıntıları dinlediler. Rıfat Öcal gazilerin sosyal hayatta yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Milletvekili adayları ise bu sıkıntıların giderilmesi gerektiğini bunların makul talepler olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Rıfat Öcal,  Saadet Partisi Milletvekili Adaylarına Kırıkkale Şehitleri Albümü hediye etti.Bu anlamlı hediyeden ötürü milletvekili adayları teşekkür etti.Daha sonra Milletvekili Adayları Hatıra Defterini imzaladılar. Saadet Partisi Milletvekili Adayları hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyorlar.

 

Şehit yakınlarına ziyaret

Milli İttifak Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan, Vatan İçin Can Verenler Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.Milletvekili adaylarını dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve Dernek üyeleri karşıladılar.Dernek başkanı ve üyeleri ile görüşüp taleplerini dinleyen milletvekili adayları her zaman ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söylediler.Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu Kırıkkale'de gerçekleştirmek istedikleri projelerden bahsetti. Gündemlerinde olan '177 Şehit için 177 Bayrak' projesinin detaylarından bahsetti. Torunlu, Milletvekili Adayı Emine Köksal'a Türk Bayrağı hediye etti ve milletvekili adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli