Demir'in bürosu çok kalabalık

Demir

Demir'in bürosu çok kalabalık

Demir çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Mehmet Demir, müracaatını yaptıktan sonra çalışmalarına hızlı başladı. Demir'in bürosu her gün dolup taşıyor.

Çalışmalarını sürdürüyor

Genel merkeze aday adaylığı müracaatını yapan Mehmet Demir, çalışmalarını şu günlerde hem Kırıkkale ve hem de Ankara'da sürdürüyor. Gündüz çoğunlukla Kırıkkale'de olan Demir, fırsat buldukça da Ankara'ya giderek burada hem görüşmeler ve hem de adaylığı ile ilgili çalışmaları yürütüyor. Seçim bürosu olarak kullandığı ofisi sürekli dolu olan ve ziyaretlerin yapıldığı Mehmet Demir, burada da görüşmelerini gerçekleştiriyor. Hafta sonu yapılacak olan temayül yoklamasına girmeyecek olan Demir, bunun rahatlığı içinde ancak yine de teşkilat mensupları ile temasını kesmiyor.

İlgi ve teveccüh çok güzel”

Çalışmaları ve gösterilen ilgi konusunda açıklamalarda bulunan Demir, Aday adaylığı müracaatımızı genel merkezimize yaptık. Teveccüh ve ilgi çok güzel. Bu bizi hem mutlu ediyor ve hem de onurlandırıyor. AK Parti, kurulduğu günden bu yana ülkemize de Kırıkkalemize de güzel hizmetlerde bulundu. Bu devam edecek inşallah. Biz de partimizin kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerde görev aldık ve memleketimize ve milletimize hizmet etmeye çalıştık. Şimdi Allah kısmet ederse milletvekili olarak çalışmayı sürdürmek istiyoruz. Bunun için gayret gösteriyoruz. Teveccüh ve ilgi çok güzel. Ben bu ilgiden ötürü bütün Kırıkkaleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli