Anahtar Kelimeler: Demir yoğun ilgi

Demir´e yoğun ilgi!

Demir´e yoğun ilgi!

Demir´e yoğun ilgi!

Demir memnun!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir adaylığının açıklamasından bu yana toplumun her kesiminden büyük destek gördüğünü parti olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine üç milletvekilliğini kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi

AZİMLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim gezileri kapsamında halkın ilgi ve alakasını kazanıyor. Bu kapsamda seçim bürosuna ziyarete gelenleri ve sokakta gördüğü halk ile sohbet eden Demir, AK Parti´nin 7 Haziran sonrasında daha da güçlenerek geldiğini, ilk günkü kurulduğu şevk, azim ve halkın içindeki yerini daha da perçinleyerek aldığını belirtti.

HERKESİMDEN DESTEK

Demir ?Hüseyin Kahya Parkı civarında bulunan ayakkabı boyacıları ile hasbıhal ettim. Yapılacak olan 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde desteklerini ve dualarını istedim. Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş ile sohbet ettim. Spora desteğimiz hiçbir zaman eksik olmadı ve olmazda. Hafta sonunda oynanılacak olan Kayseri Hacılarspor karşılaşmasında ekibimize başarılar diliyorum. Seçim bürom her geçen gün dolup taşıyor. Her kesimden ve her görüştün kişi gelerek şahsıma ve partime olan desteklerini açıklıyorlar. Bu ilgiye ve alakaya teşekkür ederim? dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli