Anahtar Kelimeler: Demir gazetecilerle buluştu

Demir gazetecilerle buluştu

Demir gazetecilerle buluştu

İnternet medya temsilcilerinin bu hafta ki konuğu Ak Parti 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir oldu.

 

Demir gazetecilerle buluştu

 

“İyi bir başkan olurum”

Gelişmeleri değerlendirdi

Siyasi amacını anlattı

GAZETECİLERLE BULUŞTU

İnternet medya temsilcilerinin bu hafta ki konuğu Ak Parti 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir oldu. Kırıkkale’de yayın yapan İnternet Medyacıları ile bir araya geldi. Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen buluşmada Demir, bundan sonraki siyasi hayatının seyri ile ilgili yöneltilen sorulara ısrarla aday adayı olmayacağını dile getirirken, “İyi bir belediye başkanı olurum” sözlerini de eklemeyi ihmal etmedi.

SİYASİ SÜRECİ ANLATTI

Ak Parti’nin 2002-2007 ve 2010-2014 yılları arasında Kırıkkale’nin il başkanlığını yürüten, 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, siyasetin tabandan gelen nadir siyasetçilerinden birisi. Bu yönüyle dikkatleri çeken Demir’in siyasette yer alacak mısınız sorularını samimiyetle, “Ben aday adayı olmayacağım. Ancak altını çizerek söylüyorum iyi bir belediye başkanı olurum” sözleri dikkat çekti. Demir, Kırıkkale siyasetinde 1988 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığından günümüze gelen sürecini tek tek anlattı.

SİYASETÇİ GÜVENİLİR OLMALI

Kendi görev dönemlerinde hem yerel hem genel seçimlerde İl yönetimi olarak önemli başarılara imza attıklarını belirten Demir, “ Ben siyasette şunu gördüm. Kendisine güvenilmez olan insanlar bile, sözüne güvenilecek siyasetçi arıyor. Eğer siz sözünde duran ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte ekip ruhunu oluşturursanız başarıyı yakalamak hiçte zor olmuyor” dedi.  Bugüne kadar kimsenin yüzüne söylemediği bir şeyi arkasından da konuşmadığını belirten Demir, “Siyasetçi sözüne dikkat edecek ve sözünün ardında duracak. En önemli ölçü bu” dedi.

RÜŞTÜNÜ İSPAT ETMELİ

Kırıkkale siyasetinde aktif olarak bulunduğu dönemlerin her birisinin görev yaptığı dönemde ne varsa başarı ve başarısızlık dâhil her şeyi ile üstlendiğini de söyledi. İl Başkanlığı dönemlerinde yaşadığı tecrübeleri de paylaşan Demir, “Bir arkadaşımız hangi parti de olursa olsun, il başkanı olduğunda hemen kendisini ya milletvekilliğine ya da belediye başkanlığına hazırlamaya çalışıyor. Bu hataya herkes düşüyor. Bunu yapmak yerine önce kendine verilen görevi başarıyla yerine getirip, yönetimini ve rüştünü ispat etmeye çalışmalıdır. Böyle bir başarı olmadan, kendisini bir yere taşıması imkânsızdır” dedi.

ULAŞILABİLİR BİRİSİYİM

2.5 yıllık milletvekilliği döneminde bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldıklarını ve bu süreç nedeniyle de uzun süren meclis çalışmaları yaptıklarını söyleyen Demir, “ Benim telefon numaram cep telefonu ilk çıktığında kullandığım numaradır. Hiç değişmemiştir. Dün nasıl arayan herkes bana ulaşabiliyorsa, bugünde arayan herkes buna ulaşabiliyor. Gücüm ölçüsünde elimden geleni yine vatandaşlarımız için yapmaya çalışıyorum. Ben her zaman ulaşılabilir birisi oldum. Bu hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecek” dedi.

TOPLANTILAR SÜRECEK

Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen bu hafta Ak Parti 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir konuk olarak katıldı. İnternet Medya temsilcileri olarak da Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Ünal, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Kıvanç, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır, Kanal siyaset iz Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı İbrahim Yaman, Sabah Gazetesi Temsilcisi Hakan Gökkaya, Kırıkkale Kuşu Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut katıldı. İnternet medya temsilcileri programlarının önümüzde ki haftalarda devam edeceğini kaydettiler.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false