Değerlendirme toplantısı yaptılar

Değerlendirme toplantısı yaptılar

Değerlendirme toplantısı yaptılar

İlçede toplandılar

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş başkanlığında, Müdür Yardımcısı,Tüm Şube Müdürleri,Merkez ve tüm 8 İlçe Toplum Sağlığı Başkanları ile birlikte Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı'yı makamında ziyaret etti.

İlçede toplandılar

Ziyaretten sonra Karakeçili Entegre Hastanesine geçildi. İlk önce Karakeçili hastanesinin denetimi gerçekleşti. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, denetim esnasında Hastanede yatmakta olan hastalarla tek tek görüşerek hastane ile ilgili bir sorun olup olmadığı hakkında bilgi alarak hastalara acil şifalar diledi. Daha sonra toplantı salonunda tüm ilçelerde halk sağlığı hizmetleri açısından tüm Şube müdürleri denetimlerde tespit ettikleri eksiklikler hakkında tüm Toplum Sağlığı Merkezi başkanlarına bilgi vererek eksikliklerin giderilmesi yönünde telkinde bulunuldu.

Düzenli olarak yapılacak

Denetimde Karakeçili Entegre hastanesinde probleme rastlanmadığı hastanede yatan hastalara gösterilen özenden dolayı Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş tarafından yetkililere teşekkür etti. İlçe değerlendirmelerinde halkımızın kanser taramalarında en başarılı ilçe olarak Karakeçili ilçesi belirlendi. İlçe TSM başkanına Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş tarafından teşekkür edildi. İlimizdeki su depolarının temizliği konusunda değerlendirmeler yapıldı. Suların temizliği konusunda Kırıkkale Halk Sağlığı müdürlüğü tarafından her ilçede ilçe kaymakamı, belediye başkanı ilçe özel idare müdürleri ve ilçenin tüm muhtarlarının katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi. Daha sonraki denetimin Yahşihan İlçesinde yapılacağı kararlaştırıldı ve bu denetimlerin rutin olacağı belirtildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false