Anahtar Kelimeler: Danışma Kurulu toplandı

Danışma Kurulu toplandı

Danışma Kurulu toplandı

Danışma Kurulu toplandı

AK Partililer bir araya geldi

    
AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı Kültür merkezinde yapıldı. İl danışma toplantısını Kırıkkale milletvekilleri ve aday adayları da katıldı. Düzenlenen il divan toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verildi ve 7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale'den 3 vekili tekrar çıkarılacağı ifade edildi.

Ak Parti İl Divan toplantısı 
AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı Kültür merkezinde yapıldı. İki bölümden oluşan toplantı basına açık kısmında protokol konuşmaları yapıldı. İkinci bölümde ise basına kapalı olarak gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Koordinatör Milletvekili  Mardin Milletvekili  Gönül Bekin Şahkulu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili aday adaylarının büyük bir kısmı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve il genel meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe ve belde başkanları ve mahalle başkanları olmak üzere toplantıya tam kadro katılım sağlandı. İl Danışma toplantısı divanın seçilmesi ile başladı. Divana Seçim İşleri sorumlusu Anıl Böke, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, parti yöneticileri Mehmet Özkan ve İshak Gencer seçildi. Divan seçiminin ardından Saygı duru ve İstiklal Marşı okundu. 
 
Hizmet etmek onurdur şereftir
Danışma kurulunun  açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmaya başladıklarını  Ak Parti'ye gönül vermiş aday adaylarını hepsinin birbirinden değerli olduğunu söyledi. Akçay AK partinin Türkiye siyasi tarihinde bir ilke imza atarak STK üyelerinin Milletvekili adaylarını belirlemesinde rol verildiğini söyledi. Geçen hafta yapılan oy kullanımında 576 STK üyesinin oy kullandığını belirtti. Akçay, ‘2011 seçimlerinde Kırıkkale'den yüzde 62 oy aldık. Akabinde ilk defa yapılan halkın kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanlık seçiminde yüzde 64 oy aldık. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde bunun da üzerinde bir oy alıp yine Kırıkkale tarihinde en fazla oy oranıyla rekor kıracağız . Bu seçimde de hedefimiz 3-0 yapmak. Bizim aday adaylarımız bu davaya hizmet etmek için aday adayı olduklarını ve aday olmasalar bile bu davaya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladılar. Bu davaya hizmet etmek onurdur şereftir. Hiç bir aday arkadaşımız bir koltuk kapma yarışında değil hizmet yarışında” ifadesini kullandı. Akçay seçim içinde sandık kurulunda görev alan partililerle çalışma içinde olduklarını söyledi.
 
Komisyon çalışmaya başladı
Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulu, ise Ak parti çok büyük bir aile Kırıkkale aday adayları da burada inşallah 7 Nisan'da YSK'ya liste verildikten sonra adaylar belli olacak.  9 aydır Kırıkkale koordinatörlüğü yapıyorum.  Kırıkkale kimilerine göre zor bir yerdi ama ilk geldiğim andan itibaren herkes bana kucak açtı. Kırıkkale'de çok önemli kararlar aldık çok güzel kongreler yaptık, her zaman saygı ile karşıladılar ve hiçbir zaman bir birimizi üzmedik.  Bu bir yarış esasında kader, kısmet işi. Temayüller yapıldı şuanda artık en üst komisyon çalışmaya başladı” dedi. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli