Dağdelen yaşlıları unutmadı

Dağdelen yaşlıları unutmadı

Dağdelen yaşlıları unutmadı

 

Yaşlıları ziyaret edip çiçek verdiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yaşlı Bakım Merkezi´ni ziyaret ederek hem sohbet edip gönül aldı ve hem de yaşlılara moral ve çiçek verdi.

KEYİFLİ BİR ZİYARET

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Özel Değirmenci Bakım Merkezi´ni ziyaret ederek burada bakım görmekte olan yaşlılarla sohbet etti. Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete Başkan Dağdelen´le birlikte Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal da katıldı. Ellerinde çiçeklerle bakım merkezine gelen AK Parti heyeti burada yaşlılarla hem sohbet etti ve hem de onların sorun ve taleplerini dinledi.

DUALARLA KARŞILADILAR

Bakım merkezindeki yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Dağdelen, onlara moral ve çiçek verdi. Ziyaret konusunda açıklama yapan Başkan Dağdelen, ?Yaşlılar Haftası münasebetiyle Özel Değirmenci Bakım Merkezi´ni ziyaret ederek, yaşlılarımızın hatırlarını sorduk, bizden isteklerini sorduk. Hayır dualarla karşıladılar bizleri? dedi.

BİLGİLER ALDI

Bir gün herkesin yaşlanacağını ve yaşlılara ilginin her zaman gerekli olduğunu ifade eden Dağdelen, ?Biz de onlara bu ilgimizi iletmek istedik. Devletimiz sosyal politikalarla yaşlılarımızın her zaman yanındadır. Bunu kendilerine de ifade etmeye çalıştık? diye konuştu. Başkan Dağdelen ve ekibini ilgiyle karşılayan yaşlılar ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dağdelen, merkezin çalışma sistemi ve durumu konusunda da yöneticilerden bilgi aldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli