Dağdelen MKE taşeronları ile görüştü

Dağdelen MKE taşeronları ile görüştü

Dağdelen MKE taşeronları ile görüştü

Taşeron işçilerinin sorunlarını dinledi

MKE´de taşeron kadrosuyla çalışan bir gurup işçi AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´i parti il binasında ziyaret etti.

ZİYARET ETTİLER

MKE´de taşeron kadrosu ile çalışan bir gurup işçi AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´i parti il binasında ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını anlattı. İl Başkanı Dağdelen MKE´den gelen ve taşeron kadrosuna dahil olup olmadıkları tartışmalı olan işçilerle görüşme yaptı. İşçiler içinde bulundukları durumu Dağdelen´i ilettiler. İşçilerin durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Dağdelen, konuyla ilgili çalışma yapacaklarını ve durumu ilgili mercilere ileteceklerini söyledi.

GÖRÜŞME YAPILDI

Partiden görüşmeli ilgili açıklama yapıldı ve şu bilgilere yer verildi: ?İl Başkanımız Sn Nuh Dağdelen, MKE´de çalışan taşeron işçiler ile bir araya geldi. Taşeron yasası üzerinde işçilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanımız Sn Nuh Dağdelen, ihtiyaç duydukları her an teşkilat olarak yanlarında olduklarını ifade etti.? Kadroyla ilgi durumları konusunda net bir gelişme olmadığı ileri sürülen MKE taşeron işçileri de kadro istiyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false