Anahtar Kelimeler: Dağcılık semineri verildi

Dağcılık semineri verildi

Dağcılık semineri verildi

Dağcılık semineri verildi

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Metin Atun, Yahşihan Mesleki Eğitim Merkezi´nde bir seminer verdi. Seminerin açılış konuşmasını Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İlker Akgün yaptı.

DEVAM EDECEKLERİNİ BELİRTTİ

Akgün, konuşmasında Mesleki Eğitimi Merkezi olarak öğrenci merkezli çalışmalar yaptıklarını, bu bağlamda Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünü davet ettiklerini, bundan sonra da bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirtti. Akgün, katılımlarından dolayı Kulüp Başkanı Metin Atun´a teşekkür etti. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nusret Kılıç da üyesi olduğu Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün etkinliklerine katıldığını belirtirken, tüm öğrencileri de bu tür faaliyetlere katılmaya teşvik etti.

OLUMLU ETKİLERİNDEN BAHSETTİ

Metin Atun, slaytlarla dağcılık ve doğa sporlarının insan hayatı üzerindeki olumlu etkilerinden bahsetti. 7´den 77´ye sloganıyla tüm yaş gruplarına hitap ettiklerini belirten Atun, aynı zamanda erkek, kadın ayrımı olmaksızın herkesin bu sporu rahatlıkla yapabileceğini söyledi. Ayrıca insanların dağlarda huzur bulduğunu, rahatladığını ifade etti.

KULLANILAN MALZEMELERİ TANITTI

Metin Atun, bu sporun ekipmanlarının pahalı olmadığını, bu yüzden de herkesin bu sporu rahatlıkla yapabileceğinin altını çizdi. Atun, kulüp üyesi Bekir Atlı ile birlikte dağcılık ve doğa sporlarında kullanılan malzemeleri tanıttı. Programa Mesleki Eğitim Merkezi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni İdris Akgül, meslek dersleri öğretmeni Halil Elitok ile öğrenciler katıldı. Program, öğrencilerin sorularına verilen cevaplarla son buldu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli