Çuvaldızı kendimize batıralım”

 Çuvaldızı kendimize batıralım”

Çuvaldızı kendimize batıralım”

Özgecan olayı için anlamlı açıklama!

Kırıkkale'nin tanınmış avukatlarından Abdullah Pekgöz, geçtiğimiz günlerde Mersin'de katledilen Özgecan Aslan cinayetine tepki gösterdi. Av. Pekgöz, yaptığı açıklamada Çuvaldızı kendimize batırma zamanı gelmedi mi?” diye sitem etti.

Bunların hiç mi suçu yok?

Özgecan Aslan cinayetine tepki çığ gibi büyürken bir tepki de Kırıkkale'nin başarılı avukatlarından Abdullah Pekgöz'den geldi. Pekgöz yaptığı açıklamada şunları söyledi, Melek kızımız Özgecan`ın insan artığı katillerce, hunharca hayatını elinden almalarını lanetliyorum. Bu elim olay üzerine yüreğinde azıcıkta olsa insan sevgisi taşıyanlardan tutun tüm Ülkemiz halkı, sivil toplum kurum ve kuruluşları, sanat camiası, kadınıyla, erkeğiyle ayağa kalktı. Gösterilen tepkiler az bile. Ancak sorumlular sadece üç cani mi? Ülkeyi idare edenler, eğitim camiası, görsel-yazılı basın, televizyonlar, akiller, üst akıllar, bizler, sizler; sorumluluğunuz, sorumluluğumuz ne olacak?

Yatağı yer nurlarla dolsun

Annesinin diz üstünden tahrik olan, 9 yaşındaki çocuğun evlenmesi caiz diyen, hamileler sokağa çıkmasın diyen, kızlar da mini etek giymesin diyen en iyi kariyer annelik diyen zihinlerin hiç mi suçu günahı yok. Ya televizyonlar; sabahtan öğleye kadar yemek programları, öğleden akşama kadar evlendirme programları, akşamdan geceye kadar bu tarz benim türü programlar. Üstelik bu programlar reyting rekorları kırıyor. Peki anneler, babalar bizlerin hiç kusuru yok mu? Çuvaldızı kendimize batırma zamanı gelmedi mi? Özgecan mekanın cennet, yattığın yer nurlarla dolsun” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli