Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Davet Etti

Cumhurbaşkanı Davet Etti

Cumhurbaşkanı Davet Etti

Cumhurbaşkanı Davet Etti

Kırıkkale´de bulduğu parayı polise teslim eden 10 yaşındaki öğrenci Cihan Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne davet edilmenin sevincini yaşıyor.

 

200 Tl´yi Polise Teslim Etmişti

Kırıkkale´de 26 Ağustos 2015´te yolda bulduğu parayı polise teslim eden 10 yaşındaki Cihan Yılmaz da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuğu oldu. Gürler İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Yılmaz, mahallede evlerinin yanında oyun oynarken bakkaldan bir şeyler aldıktan sonra eve dönerken yerde 200 lira bulduğunu anlattı.

 

Çok Mutluyum Dedi

Cumhuriyet Polis Merkezi´ne giderek parayı vermek istediğini söyleyen Yılmaz, polislerin kendisine inanmadığını, babasını çağırdıklarını ve parayı polise teslim ettiklerini kaydetti. Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne davet edildiği için mutlu olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne ve Cumhurbaşkanımızın yanına gideceğim için çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Orada gezeceğim, orayı göreceğim." dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli