Anahtar Kelimeler: Çorum Kırıkkale haber

Çorum´dan Kırıkkale´ye acı haber

Çorum´dan Kırıkkale´ye acı haber

Çorum´dan Kırıkkale´ye acı haber

6 kişi yaralandı!

Çorum´da yol yapım çalışması yapan işçilerin arasına otomobil daldı. Kazada 3´ü ağır 6 kişi yaralandı.

İŞÇİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Kazada ağır yaralanan Kırıkkale´nin Keskin İlçesi Kaçak köyü nüfusuna kayıtlı işçi Hamza Acar tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.  Kırıkkale´de Selim Özer mahallesindeki baba ocağına getirilen Acar, sevenlerin gözyaşları arasında toprağa verildi.

İŞÇİLERİN ARASINA DALDI

Kaza Çorum´un Kırkdilim Geçidi mevkiinde meydana geldi. Bir firmada görevli işçiler yol çalışması yaptıkları sırada, İsmet Arslan (77) yönetimindeki 05 DY 051 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından savrularak işçilerin arasına daldı. Kazada Otomobil sürücüsü İsmet Arslan, yanında bulunan Gülzade Hançer (49), işçilerden Eray Atakan (22), Zekeriya Ürer (46), Engin Görücü (39) ve Hamza Acar (39) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık görevlileri otomobil sürücüsü ile yanında bulunan Gülzade Hançer ile işçilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.  Yaralılardan üç işçinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, jandarma kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli