Anahtar Kelimeler: ciddi sorun !

Çok ciddi bir sorun var!

Çok ciddi bir sorun var!

Haydi buyurun bakalım!

Şimdi ne olacak?

 

Sorun gündem oldu!

 

Kırıkkale Belediyesi şehir içi tolu taşıma için otobüsleri sefere koydu ancak iki gün sonra Belediye’nin yıllardır kendi beceriksizliği nedeniyle çok ciddi bir sorun ortaya çıktı.

 

SORUN ORTAYA ÇIKTI

Kırıkkale Belediyesi şehir içi toplu taşıma için otobüsleri sefere koydu ancak iki gün sonra Belediye’nin yıllardır kendi beceriksizliği nedeniyle çok ciddi bir sorun ortaya çıktı. Yol ve buna bağlı alt yapının yetersiz olması teknolojik donanımlara sahip yeni otobüslere zarar vereceği konuşuluyor. Kendi yaptığı yolları 6 ay içinde kendisi bozan Kırıkkale Belediyesi’nin bu beceriksizliği nedeniyle otobüslerin sıklıkla daha şimdiden elektronik fren sistemleri nedeniyle arıza sinyalleri vermeye başladığı öne sürülüyor. 

 

ZARAR GÖRECEKLER

Otobüslerin bozuk yollarda kısa sürede zarar göreceği iddia edilirken, bunun büyük zararlara yol açacağı da konuşuluyor. İki gündür devam eden seferlerin ardından geri dönüşleri almaşa başlayan Belediye yönetiminin şoförlerden en çok bozuk yollar konusunda şikayet aldığı ileri sürülüyor. Hemen her mahallede yolların bozuk olduğu biliniyor. Bu konuda da çok şikayet geliyordu. Belediye kendi uygulaması ile bu durumu gerçek anlamda görmüş oldu. 

 

FAZLA DAYANAMAZLAR

Bir bakıma kendi ayağına sıktığı konuşulan Kırıkkale Belediyesi’nin önemli bir çalışmada başarısız olacağı vurgulanıyor. Yeni atılan asfaltların da bir çok mahallede su patlakları ve inşaat kazıları nedeniyle kısa sürede bozulduğu biliniyor. Bozuk yolların otobüslerden önce onarılmaması nedeniyle otobüslerin bu duruma daha fazla dayanamayacağının altı çiziliyor. Bozuk yolların vatandaşın aracına zarar verdiği gibi vatandaşın parası ile alınan araçlara da zarar vereceği kaydediliyor. Bunun vebalini ise Belediye Başkanı’nın yükleneceği konuşuluyor. 

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı