Anahtar Kelimeler: Çocuklarla kitap okudu

Çocuklarla kitap okudu

Çocuklarla kitap okudu

Çocuklarla kitap okudu

Vali´den kitaplı mesaj

Vali Ali Kolat, 52.Kütüphane Haftası kapsamında İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Kolat onlarla birlikte kitap okudu.

59 BİN 328 KİTAP BULUNUYOR

Ziyarette Vali Ali Kolat´ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er,  İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay da hazır bulundu. Kütüphane hakkında bilgi veren İl Halk Kütüphanesi Müdürü Atay, Kütüphanede, 59 bin 328 kitap ve 453 kitap dışı materyal, 289 çeşit süreli yayın, 150 kişilik Konferans Salonu, 12 bilgisayar, Görme Engelliler Bölümü, Çocuk ve Yetişkin Bölümlerinden oluştuğu ve 15 yerleşim bölgesine giden Gezici Kütüphane Aracı ile 2015 Kasım Ayında okuyucuları ile buluştuğu söyledi.

VALİ SOHBET ETTİ

Atay, ayrıca kütüphanede film ve belgesel gösterimi, masal okuma saati, kütüphane oryantasyonu, konferans ve oyun saati gibi etkinliklerin düzenlendiğini vurguladı. Ziyarette Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat, kütüphanede bulunan çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla birlikte kitap okudular ve şarkılar söylediler. Daha sonra Vali Kolat ve beraberindekiler, İl Halk Kütüphanesini gezerek, burada ders çalışan ve kitap okuyan öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli