Anahtar Kelimeler: Çocuklardan Vali Kolat ziyaret

Çocuklardan Vali Kolat´a ziyaret

Çocuklardan Vali Kolat´a ziyaret

Çocuklardan Vali Kolat´a ziyaret

Kırıkkale´de "Çocuklarımız Eğleniyor Projesi" kapsamında Sulakyurt ilçesinden gelen çocuklar Vali Ali Kolat´ı ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Sulakyurt Kaymakamlığı Sosyal Yadımlaşma ve Dayanış Vakfı aracılığı ile "Çocuklarımız Eğleniyor Projesi" kapsamında ilçeye bağlı 6 köydeki 6-17 yaş grubundaki 5 erkek ve 12 kız çocuğu, Kaymakam Fikret Dağ koordinatörlüğünde Kırıkkale Valisi Kolat´ı ziyaret ederek, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Silah Müzesi, alışveriş merkezleri ve kentin çeşitli yerlerini gezdi. Kırıkkale Valiliğini ziyaret eden çocuklarla yakından ilgilenen Vali Kolat, bir süre sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kolat, insanların kendisine koyduğu hedef doğrultusunda başarıya ulaşabileceğini söyledi.

YARDIMDA BULUNULDU

Kaymakamlık tarafından düzenlenen proje kapsamında 19 çocuğun gezi ve eğlence amaçlı Kırıkkale´ye getirildiğini ifade eden Kolat, "Çocuklar bizleri ziyaret ettiler. Hazırlanan proje çocukların biraz daha sosyalleşmesi açısından ve büyük yerleşim yerlerini görmeleri, farklı ortamları ve farklı gezi alanlarını, alışveriş merkezlerini, kentin önemli yerlerini ziyaret etme açısından güzel bir program olmuş. Gezi için imkanı olmayan çocukların seçilmiş olması da projeye ayrı bir değer katmıştır" diye konuştu. Kente ilk defa gelmenin heyecanını yaşayan çocuklar, çok sevinçli olduklarını belirterek, kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür etti. Çocuklar daha sonra bir alışveriş merkezindeki oyun alanlarında çeşitli oyunlar oynayarak sinemaya götürüldü ve kendilerine giysi yardımında bulunuldu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false