Anahtar Kelimeler: Çirkin siyaset

Çirkin siyaset

Çirkin siyaset

Daha ne kadar çirkinleşecek!

Kırıkkale bu zihniyetten bıktı!

 

Ulusoy her şeyi ifşa etti…!

 

Cumhurbaşkanı korkusu…!

 

Seçime artık sayılı günler kala siyaset de çirkinleşmeye başladı. Seçimi kaybedeceğini anlayan cenahın rakip partilerin önemli isimleri ve kesimlerini arayarak kara çalma ve oy çalma çabasına girdiği gözleniyor.

 

REZİL BİR DURUM

Seçime artık sayılı günler kala siyaset de çirkinleşmeye başladı. Seçimi kaybedeceğini anlayan cenahın rakip partilerin önemli isimleri ve kesimlerini arayarak kara çalma ve oy çalma çabasına girdiği gözleniyor. Bunu MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı’yı işaret ederek yaptığı açıklama ile öğrendik. Ulusoy, Saygılı için zehir zemberek sözlerle açıklamalarda bulundu.

 

SEÇİM BÜROSU BİLE AÇAMADI

Bilindiği üzere anketlerde Saygılı en iyi ihtimalle yüzde 23 oranında ve üçüncü çıkıyor. Saygılı’yı Kırıkkale kamuoyu istememiş bir tek AKP Milletvekili Mustafa Kaplan istemişti. Teşkilatı bile adaylığını karşı çıkmıştı. Ancak Kaplan’ın ısrarı ile aday oldu. Fakat ne olduysa ondan sonra oldu. Teşkilatı ve kamuoyu Saygılı’nın yanında yer almadı. Seçim bürosu açamadı, doğal ziyaretler yapamadı, serbestçe gezip oy isteyemedi, Kendisine bir binanın en üst katında ofis tuttu ve seçim çalışmalarını buradan yürütmeye çalıştı fakat kimse ziyaretine bile gitmedi.

 

CUMHURBAŞKANINDAN KORKMUŞLAR!

Başkan bu yana yapılan anketlerde yüzde 25’i bile göremeyen Saygılı’nın MHP adayını AKP Genel Merkezi ile ikna edip kendisine destek sağlamayacağı konuşuldu. Bu konuda önce söylentiler çıkarıldı, ardından ise iddialara göre girişimde bulunmaya bile çalışıldı. Fakat aradaki oy farkı fazla olunca buna kimsenin cesaret edemediği, Cumhurbaşkanı’ndan korktukları için gidemedikleri kaydedildi. MHP Adayı Harun Ulusoy’da birkaç hafta önce yaptığı açıklama ile buna tepkisini dile getirdi ve çekilmeyeceğini kamuoyuna beyan etti.

 

ULUSOY SERT ÇIKTI

Şimdi ise belediye bürokratları ve teşkilattan bazı isimlerin Saygılı için özellikle MHP ve Harun Ulusoy için AKP’den MHP’ye geçenlere ısrarla telefon ederek veya araya hatırlı birilerini koyarak Saygılı için oy istediği konuşuluyor. Hata kimilerinin tehdit edildiği, kimilerine rüşvet teklif edildiği iddiaları da var. Kaybedeceğini anlayan Saygılı cenahının siyaseti çirkinleştirmeye çalıştığı ifade edilirken, Harun Ulusoy zehir zemberek bir açıklama ile buna tepki gösterdi ve yaşanan duruma dikkat çekti. Ulusoy hatta Saygılı’nın içine düştüğü duruma işaret ederek, kaybedeceğine kesin vurgu yaptı. Seçimi kaybedecek kişinin de çirkinleşeceğinin altını çizdi. Kırıkkale şimdi bu önemli gelişmeyi konuşuyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı