Anahtar Kelimeler: Cinayet Nasıl Oldu?

Cinayet Nasıl Oldu?

Cinayet Nasıl Oldu?

Cinayet Nasıl Oldu?

Keskin´in Ceritmumu Köyünde su anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda firar eden 2 şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Valilik Açıklama Yaptı

Kırıkkale Valili tarafından yapılan açıklamada, 10 Temmuz 2015 günü saat 13.15´te sıralarında ilimiz Keskin İlçesi Ceritmüminli Köyünde su anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen ve mağdur S.Ç´nin ölümü ile sonuçlanan olayda, olaya karıştığı tespit edilen ve firarda olan şüpheliler A.K. ve H.K. İl Jandarma Komutanlığı ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı´nın çalışmaları sonucu 13 Temmuz 2015 günü yakalanarak gözaltına alınmışlardır” denildi.

Ayırmak İsterken Ölmüştü

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişmişti: Aralarında husumet bulunan Abdullah Keleş (50) ve Basri Keleş (52) ile A.K. ve H. K., Ceritmüminli Köyü Camii´nde cuma namazı çıkışında karşılaştı. İki ailenin fertleri arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Süleyman Çolak (70) ile Abdullah ve Basri Keleş tabanca mermisiyle yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ne kaldırılan yaralılardan Süleyman Çolak yaşamını yitirdi. Kaçan zanlılardan Ali ve Hayri Kuşçu´nun arandığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli