Anahtar Kelimeler: Cihannüma buluşması

Cihannüma buluşması

Cihannüma buluşması

Cuhannüma buluşması

Toplantıya önemli isimler katıldı

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Cihannüma Kırıkkale Buluşması toplantısına katıldı.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Toplantıya Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Cihannüma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akça ve dernek üyeleri katıldı. Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşması Cihannüma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akça´nın konuşması ile devam etti.

BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Vali Haktankaçmaz, salonda bulunan misafirleri selamlayarak başladığı konuşmasında; bu tür toplantıların farkındalığın artırılmasında çok önemli etken olduğunu vurguladı. Vali Haktankaçmaz konuşmasının devamında; karşı karşıya olduğumuz tehdit boyutunun nasıl olduğunu, nasıl bir tehdidin üstesinden gelindiğini ve önümüzde bizleri nelerin beklediğini görmemiz açısından bu tür toplantı ve etkinlikleri çok önemsediğini ifade etti.

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA

Toplantı daha sonra Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş´in ?Yargıda Vesayet Sistemi ve Yeni Türkiye Yolunda Sivil Toplum Kuruluşlarına Düşen Görevler? konulu konuşmaları ile devam etti. Programın sonunda Müsteşar Yardımcısı Menteş tarafından Vali Haktankaçmaz´a Kur´an-ı Kerim hediye edildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false