Anahtar Kelimeler: destek ziyareti

CHP’ye destek ziyareti

CHP’ye destek ziyareti

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Ali Akkoyun, Kırıkkale CHP saflarına geçti, Milletvekili Ahmet Önal'ın yaptıklarını destekleyeceğini belirtti.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Kırıkkale'de siyasi arenada yeni bir gelişme yaşandı. Memleket Partisi'nden milletvekili adayı olan Ali Akkoyun, Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı. Akkoyun, partiye geçiş yaparken, Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal'ın çalışmalarını ve şehir için gerçekleştirdiği başarılı projelerini takdir ettiğini ifade etti. Ali Akkoyun, yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin kalkınması ve halkın refahının artması için elbirliğiyle çalışmanın önemine vurgu yaptı. Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal'ın sahip olduğu vizyon ve hizmet anlayışının kendisini etkilediğini belirten Akkoyun, Önal'ın her zaman şehrin yanında olduğunu ve yaptıklarını gördüklerini söyledi.

 

MEMNUNİYET VERİCİ

Akkoyun, Ahmet Önal'ın Kırıkkale için gerçekleştirdiği projelerin başarılı sonuçlar doğurduğunu ve bunların devamını getirmek için CHP saflarında yer almanın doğru bir adım olduğunu ifade etti. Önal'ın liderliğindeki CHP'nin Kırıkkale için daha fazla hizmet üreteceğine inandığını dile getiren Akkoyun, partideki yeni görevine büyük bir heyecanla başlayacağını söyledi. Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal da Ali Akkoyun'un partiye katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Önal, Akkoyun'un deneyimi ve vizyonunun Kırıkkale için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, yapacakları çalışmalarda birlikte hareket edeceklerini ifade etti. Önal, Akkoyun'un kararının Kırıkkale halkına olan güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi ve Akkoyun'a hoş geldin dedi.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Ali Akkoyun'un Kırıkkale CHP'ye katılmasıyla birlikte, partiye yeni bir enerji ve güç katılması bekleniyor. Akkoyun'un deneyimli siyasetçi Ahmet Önal ile birlikte çalışarak Kırıkkale'nin kalkınmasına ve halkın yaşam standartlarının yükselmesine katkıda bulunması umuluyor. Yapılan açıklamada, “Kırıkkale halkı, bu yeni işbirliğinin şehir için olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyor ve yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyoruz” bilgisi paylaşıldı. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli