Anahtar Kelimeler: CHP sandığa gidiyor!

CHP sandığa gidiyor!

CHP sandığa gidiyor!

CHP sandığa gidiyor!

Aday adayları için ön seçim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den milletvekili aday adayı olanların kaderi, 29 Mart'ta yapılacak olan ön seçim ile belirlenecek.

13 sandık kurulacak

CHP Genel Merkezi, Türkiye genelinde 58 ilde uyguladığı ön seçimi Pazar günü gerçekleştirecek.  Konu ile ilgili bilgi veren CHP İl Başkanı Ahmet Önal, 31 Aralık 2014 tarihine kadar partiye kayıtlı olan 2 bin 154 üyenin oy kullanacağını belirtti. Kırıkkale merkezde 5, ilçelerde 8 olmak üzere toplam 13 sandık kurulacağını dile getiren Başkan Önal, Oy kullanmak için parti kimliği veya TC kimlik numarasının bulunduğu nüfus cüzdanını ibraz etmek zorundadır” dedi.

Ön seçimi CHP yapıyor

İl Başkanı Önal, geçtiğimiz Pazar günü aday adaylarını basın huzurunda Kızılkanat Düğün Salonu'nda halka tanıttıklarını belirterek, Ön seçim ile ilgili aday adaylarımızın tamamı ilçe, kasaba ve köyleri geziyor. Partimizde bir hareket var. Türkiye'de ve Kırıkkale'de en demokratik yöntem olan ön seçimi sadece CHP yapıyor. Diğer partilerimizde her hangi bir demokratik yöntem uygulanmıyor” diye konuştu.

2154 üye oy kullanacak

Pazar günü yapılacak olan ön seçimde 2 bin 154 üyenin oy kullanacağını söyleyen Önal, Kırıkkale merkez dahil olmak üzere ilçelerimizin tamamına sandık koyduk. Kırıkkale merkezde Kırıkkale Lisesi'nde yapılacak. İlçelerimizin tamamında da hakim huzurunda ön seçim yapılacak. Ön seçimimiz partimize, ülkemize, milletimize hayırlı olur. CHP genel seçimlerde Kırıkkale'de seçimi kazanarak mevcut iktidardan kurtulacak” dedi.

Her hafta bir öneri

Önal, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu emekliler ile ilgili önerilerini açıkladı. Her hafta bir öneri ve çalışmalarımız olacak. Kırıkkale'nin emekli şehri olması nedeniyle Genel Başkanımızın söylemlerinin muhatabı doğrudan Kırıkkale olduğunun farkındayız. Bizler de bu yönden çalışmalarımıza başladık. CHP bu dönem Kırıkkale'de iddialıdır” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli