Anahtar Kelimeler: liler köyleri dolaştı

CHP´liler köyleri dolaştı

CHP´liler köyleri dolaştı

CHP´liler köyleri dolaştı

Köylülerin sorunlarını dinlediler

CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Ali Haydar Hakverdi il Başkanı Ahmet Önal ile birlikte Deliceye bağlı Dağobası, Meşeyayla ve Küçükavşar köylerini ziyaret edip köylülerin sorunlarını dinlediler. Milletvekilleri iddia edildiği gibi AK Partiye az oy çıkan köylere hizmet götürülmeyip adeta cezalandırılmış olduğunu söylediler. Milletvekilleri, bu durumu meclise taşıyacaklarını ifade ettiler.

KIŞ GELDİ SIKINTILAR BAŞLADI

Yollarının yapılmadığını, sularının akmadığını ve yeterince hizmet alamadıklarını ileri süren köylülerin sürekli şikâyeti üzerine CHP İl Başkanı Ahmet Önal Kırıkkale´ye davet ittiği milletvekilleriyle birlikte Delice´ye bağlı Büyükavşar, Küçükavşar, Meşeyayla ve Dağobası köylerinde incelemelerde bulundular Vatandaşlar her seçim dönemi söz verilen ancak bir türlü yapılmayan köy yollarından şikâyetçi olduklarını belirttiler. Bazı muhtarlar ve köylüler kışın gelmesi ile köy yollarının daha da bakımsız hale geldiğini bazı dönemler de su sıkıntısı yaşandığını tüm müracaatlara rağmen bu sıkıntıların çözülmediğini anlattılar.

SİYASAL AYRIMCILIK YAPILIYOR

Köylülerin şikâyeti doğrultusunda köylerdeki durumu yerinde gören ve inceleyen özellikle yollar konusunun apaçık bir ayrımcılık yapılmış olduğunu söyleyen CHP Kırıkkale il başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki Milletvekilleri AK Partiye oy çıkan köylerin yolarının yapıldığını anca az oy çıkan köylerin ise köy yollarının yapılmadığını, köylerin sorunlarının çözülmediğini gibi vatandaşların adeta cezalandırıldığını söylediler.

SORUNLARI MECLİSE TAŞINACAK

CHP İl Başkanı Ahmet Önal, CHP Milletvekilleri Necati Yılmaz, Ali Haydar Hakverdi ve beraberindeki heyeti karşılayan köylüler, sıkıntılarına çözüm bulunmasını, sorunların Meclis Kürsüsünden anlatılmasını istediler. Seslerinin duyulmadığını, medyada sorunlarının dile getirilmediğini, yetkililerin sözlerinde durmadıklarını söyleyen vatandaşlar sıkıntılarını bir bir anlattılar. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekilleri, Ulusal Basında ve Meclis Kürsüsünde Kırıkkale´nin sorunlarını anlatacaklarını, vatandaşlara sahip çıkmaya devam edeceklerini söylediler.

RAPOR HALİNE GETİRİLECEK

Ayrıca CHP´li vekiller köylerin sorunlarını en kısa zamanda bir rapor hazırlayarak Kırıkkale valisine anlatacaklarını ve çözüm bulunmasının isteneceğini söyledi. Vatandaşların ilgisinden memnun olan CHP Heyeti en kısa sürede tekrar köyleri ziyaret edeceklerini ve köy sorunlarını yerinde incelemeye devam edecekleri sözünü verdiler. Milletvekilleri daha sonra Ankara´ya döndüler.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli