Anahtar Kelimeler: Sulakyurt çıkarması

CHP´den Sulakyurt çıkarması

CHP´den Sulakyurt çıkarması

CHP´den Sulakyurt çıkarması

Köylü ve çiftçiye mesaj verdiler

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal ve milletvekili adayları Hasan Biçer, Mustafa Demiral ile Adem Şahin, Sulakyurt´a giderek burada çiftçiler ve köylülerle ilgili önemli temaslarda ve açıklamalarda bulundular.

ZİYARETLER YAPILDI

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları ilçe turuna çıktı. Adaylar, Balışeyh ve Sulakyurt´un bazı köylerini ziyaret ettiler, Sulakyurt ilçesinde de vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyarete İl Başkanı Ahmet Önal, Milletvekili Adayları Hasan Biçer, Mustafa Demiral ve Adem Şahin ile birlikte çok sayıda partili katıldı. İlginin bir hayli yüksek olduğu ziyaretlerde adaylar köylüler ve çiftçilerle görüştü, vatandaşları dinledi ve esnafları ziyaret ederek pazarı dolaştı.

ÜRETİM MİKTARI ESAS ALINACAK

Ziyaretlerde herkese CHP´nin seçim beyannamesi ve vaatleri anlatıldı. Hasan Biçer ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, ?Çiftçinin üretim amaçlı kullanacağı mazotun litresini 1,80 TL´ye düşüreceğiz. Tarım sektöründe kendi işinde çalışanların sosyal güvenlik primlerini 30 yaşına kadar Hazine´den karşılayacağız. Desteklenecek tarım ürünlerini ve her ürün için destek tutarını bir yıl önceden açıklayacağız. Tarımsal desteklerde arazi büyüklüğünü değil, üretim miktarını esas alacağız.

BORÇLAR YAPILANDIRILACAK

Tarımsal destekleri üretim planlamasının bir aracı olarak kullanacağız. Başka gelir kaynağı olmayan ve asgari ücretin altında geliri olan çiftçilere, hane başına asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız. Küçük çiftçileri tarım sigortaları kapsamına alacak düzenlemeler yapacağız. Çiftçilerimizin kredi borçlarını ödenebilir koşulları sağlayacak şekilde yeniden yapılandıracağız. Aile işletmeleri ve küçük çiftçilerin ürünlerini doğrudan veya kooperatifleri ve diğer örgütleri aracılığıyla tüketicilere satmalarını sağlayacak düzenlemeler yapacağız? dedi.

BİRLİKTE İLERLİYORUZ

Ziyaretler konusunda bilgi veren Biçer, ?Sulakyurt´ta halkın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi sunduk, desteklerini aldık. Birlikte başaracağımıza bir kere daha inandık. Balışeyh ve Büyük Avşar bizi bağrına bastı. Halkımızın yüzlerindeki mutluluğu, gözlerindeki ışıltıyı görmenizi isterdim. Birlikte hedefe emin adımlarla ilerliyoruz? dedi. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli