Anahtar Kelimeler: başvurular başladı

CHP´de başvurular başladı

CHP´de başvurular başladı

CHP´de başvurular başladı

7 Eylül´de sona erecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 1 Kasım´da yapılacak erken seçim için Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının başladığını ve 7 Eylül´de ise sona ereceğini açıkladı.

SON GÜN 7 EYLÜL

Koalisyon hükümetinin oluşmamasının ardından 1 Kasım´da yapılacağı açıklanan erken seçim için siyasi partiler harekete geçti. Konu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 1 Kasım´da yapılacak olan erken seçim için aday adaylığı başvurularının  başladığını ve 7 Eylül 2015 tarihinde mesai saatinin bitimi ile sona ereceğini açıkladı.

3-0 YAPACAĞIZ

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin Kırıkkale´de milletvekili çıkaracağı hissinin yaşandığını belirten Kızık, 1 Kasım´da yapılacak erken seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kırıkkale´de üç milletvekiline de talip olduğunu, 3-0 yapacaklarına inandıklarını belirtti. İlçe seçimlerinin sona erdiğini de açıklayan Kızık, 5 Eylül´de il kongresinin yapılacağını ifade etti.

HESABI SORULACAK

Son aylarda meydana gelen terör olayları ile ilgili de açıklamalar yapan Kızık, son iki ayda Kırıkkale´de 4 şehit olduğunu ve bunun hesabının 1 Kasım´daki seçimler ile sorulacağını söyleyen Kızık, Silopi´de şehit olan Yılmaz Dikmen´in ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli