Anahtar Kelimeler: TERÖR ÖRGÜTÜNÜ LANETLEDİ

CHP TERÖR ÖRGÜTÜNÜ LANETLEDİ

CHP TERÖR ÖRGÜTÜNÜ LANETLEDİ

CHP TERÖR ÖRGÜTÜNÜ LANETLEDİ

Önal tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Önal, Kayseri´de 14 askerimizi şehit eden hain terör örgütü PKK´yı bir kez daha lanetlediklerini söyleyerek, ?Teröre ve tüm destekçilerine lanet olsun. Yeter artık´ dedi.

GÜVEN ORTAMI SAĞLANMALI

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, çarşı iznine çıkmaya hazırlanan Mehmetçiklerimize saldıracak kadar gözü dönmüş bu haydutlara, vatan hainlerine gereken cevap en sert şekilde verilmesi gerektiğini belirterek, ?Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da, son olarak da Kayseri´de yaşanan  hain terör saldırılarında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin içerisinden geçtiği maalesef her geçen gün daha da derinleşen bu karanlık tablonun bir an önce son bulmasını, ülkemizin hak ettiği güven ortamına acilen kavuşmasını temenni ediyoruz.

SINIRLAR DELİK DEŞİK OLDU

Bununla birlikte ülkemizin bu günlere nasıl geldiğini araştırmak ve sorgulamak her yurttaşımızın en önemli görevidir. Önce İstanbul´da ardından İç Anadolu´nun göbeği Kayseri´de PKK denen bu hain örgüt bu saldırıları nasıl planlayıp yapabilmiştir. Bu konuda istihbarat zafiyeti var mıdır, ülkemizin istihbarat kurumları neden böyle bir saldırıyı engelleyememişlerdir. İstanbul´da yaşanan saldırının arkasındaki sis perdesi aralanmadan bu kez de Kayseri´de meydana gelen bu patlamaya neden engel olunamamıştır. Hükümetin iflas eden Suriye politikaları sonucu, sınırlarımız adeta delik deşik olmuştur? ifadesini kullandı.

ZAAFİYET EN ÜST NOKTADA

Başkan Önal ?CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu defalarca terörün son bulması, terör konusunda Türkiye´mizin milli bir politikasının oluşturulması, ekonomi konusunda yapısal reformların acilen gerçekleştirilmesi, konularında Hükümet Yetkililerine birçok kez çağrıda bulunmasına rağmen, bir türlü beklediği yanıtı alamamıştır. Başta güvenlik ve ekonomik sorunların son bulması,  terör bataklığının kurutulması için Hükümete her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu belirtmemize rağmen, tüm çabalarımız sonuçsuz kalmış, ülkemiz her geçen gün yeni terör saldırılarının gerçekleştiği, güvenlik zafiyetinin en üst noktaya ulaştığı bir ülke konumuna sürüklendirilmiştir.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Buradan Hükümet yetkililerine sesleniyoruz. Ülkemizin yeniden güvenliğine kavuşması, tüm Güvenlik Güçlerimizin ve yurttaşlarımızın yeni saldırılara hedef olmaması için üzerinize düşen sorumluluklarınızı ivedilikle yerine getiriniz. Bir hafta içerisinde iki kez gerçekleştirilen bu patlamaların yaşanmasında ihmal ve sorumluluğu onları hemen bulundukları koltuklardan uzaklaştırınız. Bu konuda atacağınız ve memleketimizin terör odaklarının hedefi olmaktan çıkartacak tüm adımlarda destek olacağımızı belirtmek isteriz. Buradan bir kez daha görevi başında şehit olan kahraman askerlerimize yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli