Anahtar Kelimeler: Çetiner farklı kazandı

Çetiner farklı kazandı

Çetiner farklı kazandı

İki dönemdir MHP iktidarlığında olan Sulakyurt Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye geçti. AK Parti’nin aday adaylık sürecinde tek aday olarak gösterdiği Seyfettin Çetiner, seçimi kazandı.

ÇETİNER KAZANDI

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde iki dönemdir MHP çatısı altında vatandaşlara hizmet sunan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, seçimi kaybetti. Geçtiğimiz dönemlerde de AK Parti’den aday adayı olan ve siyasetten uzak kalmayan Ticaret eski İl Müdürü Seyfettin Çetiner, bu dönem seçmenlerin desteğini alarak Sulakyurt’ta kazanan isim oldu. AK Parti’nin aday adaylık sürecinde tek aday olarak gösterdiği Seyfettin Çetiner, seçimi kazandı.

 

FARKLI KAZANDI

Açılan yüzde 100 sandıklara göre Seyfettin Çetiner, Sulakyurt'ta yaşayan 645 seçmenin oyunu olarak yüzde 51,19 ile seçimi kazanan taraf oldu. MHP'nin iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten İsmail Bildik ise, 585 oy ve yüzde 46, 43 oy oranı ile ikinci parti oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seyfettin Çetiner, “Bizlere bu görevi layık gören bütün vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu