Anahtar Kelimeler: Çetiner Ticaret Müdürü oldu

Çetiner Ticaret İl Müdürü oldu

Çetiner Ticaret İl Müdürü oldu

Çetiner Ticaret İl Müdürü oldu

Atama yapıldı

Kırıkkale´nin tanınmış simalarından Seyfettin Çetiner yaklaşık 1 yıl önce Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji müdürlüğüne atanarak Yozgat´ta görev yapmaya başlamıştı. Çetiner yaklaşık 1 yıl sonra tekrar Kırıkkale´ye Ticaret İl Müdürü olarak atandı.

BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Seyfettin Çetiner, Kırıkkale´ye tekrar döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Yozgat´ta görev yaptığı sürece Yozgat´a alıştığını belirten Çetiner, ?Bir yıldır şube müdürü olarak görev yaptığım Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde son mesai günümdü. İyi niyetle, samimiyetle, aşkla, şevkle bulunduğum yere yetkim dahilinde, elimden geldiğince, aklımın erdiğince mesai arkadaşlarımla beraber faydalı olmaya çalıştım.  Artık veda vakti gelmişti yiğitlerin harman olduğu Bozok diyarından...Geçen yıl bu günlerde kar ve soğukla birlikte Şube Müdürlüğü görevine başlamıştım. Nasipti, kaderdi, kimin nerde doyacağı,  doğacağı, yaşayacağı, öleceği ve dahi hangi mevki makama geleceği bilinmezdi. Rab ne dilerse o olurdu. Rab ten gelen başımız, gözümüz, gönlümüz üzereydi. Rab nasip eyledi? şeklinde konuştu.

HOŞ SEDA BIRAKTIK

Çetiner, ?Bugün Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü görevi tebliğ edildi.  Yozgat´tan ayrılırken tüm personelle vedalaştık. Hoş bir seda bıraktığımı görmek, duymak ne güzel bir haldi.

Personelimiz Samed Bey kardeşim akrostiş şiir yazmış. En son bana ilkokul öğretmenliği yaptığım yıllarda öğrencilerim yazmıştı. Duygulandırdı  yüreğimi, gözlerimi nemlendirdi. Paylaşayım istedim. Rabbim hakkımızda her daim hayırlısını nasip eylesin. Memleketime güzel hizmetler yapmayı, gök kubbede hoş bir seda bırakmayı kaderimiz kılsın, utandırmasın, başarılı eylesin. Rabbime şükür ederken, vesile olan büyüklerime, abilerime, kadim dostlarıma kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun? dedi.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli