Anahtar Kelimeler: Çelebi hükümeti eleştirdi!

Çelebi hükümeti eleştirdi!

Çelebi hükümeti eleştirdi!

Çelebi hükümeti eleştirdi!

 

Hayırdır İbrahim Çelebi?

Hükümetle yatıp hükümetle kalkıyordun!

Hükümeti övmek için ilanlar veriyor,

açıklamalar yapıyordun…!

Anavatan Partisi Genel Başkanı Hemşerimiz İbrahim Çelebi, 7 Haziran seçimleri öncesi Kocaeli'nde il binasının açılışını gerçekleştirdi. Çelebi konuşmasında AKP ile muhalefet partilerine atfen, Milletin üzerinden elinizi çekin” dedi.

Anavatan yeniden dirilecek!

Yaklaşan seçimler öncesi partilerde siyasi hareketlilik görülmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Anavatan Partisi. Genel Başkan İbrahim Çelebi'nin genel başkanlığındaki anavatan Partisi. İbrahim Çelebi  7 Haziran seçimleri öncesi Kocaeli'de İnönü Caddesi Çukurbağ Mahallesi'nde Anavatan Partisi il binasının açılışını gerçekleştirdi. Yaklaşık 60 kişinin katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşma yapan Çelebi, Biz yıllardan beri hep doğrunun yanında olduk. AKP doğru yaparsa yanında oluruz. Fakat yanlışa şahit olursak da karşısında dimdik durmayı biliriz. Bizi yıllarca AKP'ye alternatif parti olarak bitirdiler. O zihniyetlere inat Anavatan Partisi yeniden dirilecek” dedi.

Bikirden uzak durun

Geçen seçimlerde meclise girememe nedenleriyle ilgili olarak Çelebi, Her şeyde bir hayır vardır diyoruz. Geçen seçimlerde meclise giremedik kısmet değilmiş. Allah'ın izniyle Anavatan Partisi'ni güzel günler bekliyor. Kocaeli'nde de Aydın kardeşimizin önderliğinde il binasının açılışına katıldık. Buradan Türk siyasetçilerine sesleniyorum kibirden uzak durun. Halkın arasına inin. Saltanatınız son bulacak. Bu her daim böyle oldu. Bu ülkede devletine kim hizmet ettiyse bizden aldılar. Mustafa Kemal, Muhsin Yazıcıoğlu, Turgut Özal ve adını sayamadığımız niceleri. Şimdide ülkede kardeş kanı dökmek istiyorlar. Memleketin bekası için çalışacağız mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizim milletimiz aç!

Sözlerine Ayeti Kerim ile devam eden Çelebi, Allah (c.c.) güzel ortaklık kuranların üçüncü ortağı da ben olurum” buyuruyor. Bizler milletimiz için ortaklık kuracağız. Anadolu'nun her beldesini karış karış gezdik gezeceğiz. Anavatan Partisi her evde hatırası olan bir partidir. 1983-1991'li yılları hatırlayın. Ben gençlik kolları başkanıydım o zaman. İşe aldığımız adamların haddi hesabı yok. Bizi yıllardan beri AB fonlarıyla uyutuyorlar. Benim vatandaşım aç, devlet Suriyeli vatandaşlara yardım ediyor. Kocaeli halkı sizlere de buradan belirteyim yakında arabanızın camlarını kırarlarsa şaşırmayın” diyerek iktidarın Suriye ve AB politikasına eleştiride bulundu.

Nereye gideceksiniz?

Muhafazakar görünüp dünya malına tamah etmeyin diyen Çelebi, Aklınızı başınıza alın. Ağzınız burnunuz hırsızlıkla dolu. Nereye kadar gideceksiniz. Milletvekili oldunuz. Vatandaş sizi seçti. Aylığınız 22 bin TL. Emekli olunca da en az 8 bin TL. Gözünüz doysun. Milletin üzerinden elinizi çekin. Ben bu seçimin 4 yıl süreceğini hiç düşünmüyorum. Bir tarafta 400 milletvekili diye çırpınan AKP, diğer tarafta HDP. 2 yıla yeniden seçim olacaktır. Bizim hazır olmamız lazım. Vatandaşı 4 kötüden birini seçmeye zorluyorlar. Halkın bizlere ihtiyacı var. Gelin petekleri birlikte dolduralım” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşmasının ardından İbrahim Çelebi, Anavatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Yücel ve partililer ile birlikte binanın açılış kurdelesini kesti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false