Can ve Öztürk'ten seri ziyaretler

Can ve Öztürk

Can ve Öztürk'ten seri ziyaretler

Kurumları ziyaret ettiler

Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale PTT Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü ve Assist Çağrı Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Kurumlardan bilgi aldılar

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ziyaretlerini son sürat sürdürüyor. Can ve Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale PTT Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü ve Assist Çağrı Merkezi'ni ziyaret ettiler. Resmi Kurumlardan çalışmaları ile ilgili bilgi alan vekiller Ak Parti Hükümeti döneminde yapılan yeniliklerle vatandaşların Resmi Kurulardaki işlerinin daha rahat işlediğini ifade ettiler.

Birçok hizmet yapıldı

Yeni yapılan Valilik Konağı ve Adalet Sarayının Şehir Merkezinde yeni bir görüntü oluşturacağını ve merkezin çehresinin değişeceğini belirten Can ve Öztürk bu dönemde Kırıkkale bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ak Parti iktidarı ile Kırıkkale'de birçok hizmete imza atıldığını belirten Can ve Öztürk, yeni yapılan kurum binaları ile Kırıkkale daha güzel olacağının altını çizdiler.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli