Anahtar Kelimeler: Canlı yayına katıldılar

Canlı yayına katıldılar

Canlı yayına katıldılar

Canlı yayına katıldılar

24 TV´ye çıktılar!

Kırıkkale valisi koltuğundan kalktı, makam aracını gönder diyen öğrenciyi evinden aldı okula bıraktı. Aslında her şey bir tweetle başladı, malum Kırıkkale´ye de kar yağdı öğrenciler vali Mehmet İlker Haktankaçmaz sosyal medya hesabına mesaj yağdırdı, onlardan biri de 6. sınıf öğrencisi Buğra Uyaroğlu´ydu. Haktankaçmaz ile öğrenci Sabri Buğra Uyaroğlu, 24 TV´de yayınlanan Editörden programına konuk oldu.

24 TV´YE KONUK OLDULAR

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile öğrenci Sabri Buğra Uyaroğlu, yirmidörthaber TV´de yayınlanan Editörden programına konuk oldu. Canlı olarak yayına bağlanan Vali Haktankaçmaz ile öğrenci Uyaroğlu, sosyal medyanın en çok konuştuğu ve paylaştıkları nedeniyle programa konuk aldılar. Olayı anlatan Haktankaçmaz, halkın teveccühüne teşekkür etti.

TEVECCÜHE TEŞEKKÜR

Konuyu tekrar anlatan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yayında şu ifadeleri kullandı ?Her şey o sosyal medyadaki mesajla başladı sizin de dediğiniz gibi, Mesajımızda Buğranın bize yazdığı mesajla okumanın okulunun öğretmenini önemini olumlayan masaj yazmıştık, ama sonrasında hem Buğraya güzel bir anı olsun diye kendisini evinden alıp okuluna bırakalım dedik, kendisine bir sürpriz yapalım dedik. Okula gittiğimiz zaman da söyledim bu iş bir kişiye nasip olur. Bizim amacımız mesaj vermektir, hem öğrencimizin bu dileğini masum bir talebini yerine getirmek hem de o vesileyle asıl olan makam değil hizmet etmek olduğunu, böyle makamlara ulaşabilmek için hizmet edebilmek için öncelikle eğitimin şart olduğunu uygulamak istedim? şeklinde konuştu.

DÜRÜST VALİ OLACAĞIM

Canlı yayında Buğra Uyaroğlu´da söz aldı. Uyaroğlu, sosyal medyadaki takipçi sayısının arttığına değinerek ?Okulda arkadaşlarım benimle gurur duyduğunu söyledi, sosyal medyada da takipçilerimin istekleri artmaya başladı, tanımadığım kişiler takip istekleri gönderdi. Ben ilk başta komutan olmak istiyordum. Vali bey amca beni kırmadığı için bende vali bey amcamın arkasından gideceğim ve onun gibi adil ve dürüst vali olacağım? sözlerinde bulundu.

ONLAR BİZİMG ELECEĞİMİZ

Yayında son söz Vali Haktankaçmaz´a verildi. Kırıkkale´yi tanıtan Haktankaçmaz öğrencilere de çeşitli konularda bilgilendirme yaptı ?Öncelikle Kırıkkale´de ki öğrencilerimiz daha sonra Türkiye´de böyle geniş bir yankı bulduk inşallah çocuklarımız bizlerin geleceği, şehitlerimizin bize emanet ettiği bu topraklar da gazilerimizin, ülkemizi bir adım daha ileriye taşıyabilmek için üzerlerine düşeni yapacaklar. Okullar da kar da yağsa, yağmurda yağsa okullarına gidip başarılı bir şekilde en güzel makamda hizmet edecekler? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli