Anahtar Kelimeler: aday olacak

Can aday olacak mı?

Can aday olacak mı?

Can aday olacak mı?

 

Adaylık konusunu açıkladı

Ak Parti´de her hafta olduğu gibi bu haftada halk günü etkinliği gerçekleştirildi. Halk günü etkinliğinde Milletvekili Ramazan Can basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Can vatandaş buluşması öncesi yaptığı açıklamada, ?Her daim biz AK Parti teşkilatları olarak arazideyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz? dedi.

42 ÇALIŞMA OLACAK

AK Parti il binasında her hata gerçekleştirilen halk günü etkinliği bu haftada gerçekleştirildi halk günü etkinliği kapsamında ramazana can vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. Vatandaş buluşması öncesi gazetecilereler bir araya gelen Can gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Koalisyon kurulamayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı aldığını hatırlatan Can, ?1 Kasım olarak YSK seçim gününü açıkladı. 18 Eylül 2015 saat 17.00´a kadar bütün siyasi partiler resmi olarak aday listelerini YSK´ya sunmak zorundadır. Bütün partilerin aday listesi 18 Eylül´de netleşmiş olacak. 42 günlük bir seçim çalışması olacak. Her daim biz AK Parti teşkilatları olarak arazideyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz? diye konuştu

HAYIRLISI OLSUN

Seçim hükümeti önümüzdeki günlerde kurulacağını belirten Can , ?Cumhurbaşkanımız bütün siyasi Milletvekillerine mektup yazarak talepte bulundu. HDP´den 3 milletvekilinden 2´si kabul etti. MHP´den 3 milletvekilinden 1´si kabul etti. CHP´den ise 5 kişiye teklif gönderildi 5´ide kabul etmedi. Anayasal zorunluluk gereği kabul etmeyenlerin yerine bağımsız atamalar yapılacak ve seçim hükümeti iş başına geçecek. Seçim hükümeti memleketimize hayırlı olsun? ifadelerini kulandı.

TEK BAŞINA GELİRİZ

Can konuşmasında şu iadelere yer verdi, ?Arazide yapmış olduğumuz çalışmalarda AK Parti 18 milletvekili ile eksikle tek başına iktidarı kaybetmişti. 18´in üzerinde milletvekili kazanarak AK Parti tek başına iktidara gelecektir. Türkiye´de ciddi derecede terörle mücadele yapılmaktadır. Siyasi irade ve hükümet TSK´ya gereken desteği vermektedir. PKK tarihinde ilk defa bu derece tahribata uğratıldı. Bu konuda TSK ve hükümetimize teşekkür eder, şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerim? şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false