Çalışmalar olumlu sonuç verdi

Çalışmalar olumlu sonuç verdi

Çalışmalar olumlu sonuç verdi

Bağrıaçık su çalışmasını anlattı

Hacılar Belediyesi tarafından yapılan sondaj çalışmaları sonucunda kasabaya yetecek miktarda su bulundu.

ÇALIŞMALAR SONUÇ VERDİ

Göreve seçildiği günden itibaren belde halkının en iyi hizmeti vermek için çalışan Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık Kasabanın en büyük sorunlarından bir tanesi olan su sorunun uzun uğraşlar sonucu çözüme kavuşturdu. Belediye tarafından yaptırılan sondaj çalışmaları olumlu sonuç alındı. Olum sonucun alınmasının ardından ise çalışmalar hız kazandı.

UZUN UĞRAŞ VERDİK

Uzun uğraşlar sonucu su sorunun çözmek için uğraş verdiğini belirten Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık açtıkları sondaj kuyusundan yeterli kapasitede su çıktığını ifade etti. Aynı bölgede yapmış oldukları başka bir çalışmada da su deposuna kendi cazibesi ile akacak bir su kaynağı daha tespit ettiklerini söyleyen Bağrıaçık,  çıkan suyu kasabaya getirilmesi için çalışmaların başlayacağını ve böylece kasabada artık su sıkıntısı yaşamayacağını belirtti.

 HERKESE TEŞEKKÜR

Su sorunun çözüme kavuşacağı için mutlu olduklarını belirten Hacılar Belde sakinleri, Beldemizde su sorunu yıllardır çözülmeyen bir sorundu. Belediye Başkanımız uzun zaman uğraş verdi, gerekli yerlere sondaj çalışması yapıldı anacak birkaç yerden olumsuz sonuç alındı. Olumsuz sonuçlara rağmen beldenin sorunlarını çözmek için çalışan Belediye Başkanımız Memduh Bağrıaçık son yaptırdığı sondaj çalışması ile gerekli su bulundu. Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kulandılar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli